VINDEREN

Slemdalsveien 72, 0319 Oslo

Velkommen til Vinderen

Nyoppusset, lun og stilren salong. Salongen ligger trivelig til inne på det lokale Vinderen Senter. Opplev deilig hodebunnsmassje i rolige omgivelser. Her treffer du blide og serviceinnstilte frisører som alltid etterstreber at du skal få en god opplevelse.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Anita

Anita

Avdelingsleder / Elitefrisør

Anita er en veldig blid og imøtekommende person, som sammen det flotte teamet har skapt et godt miljø, i den til tider supertravle salongen på Vinderen. Som kunde hos Anita får du en faglig sterk og trygg frisør. Hun har lang erfaring, jobber effektivt og er løsningsorientert. Hun liker godt å jobbe med fargebehandlinger og tilbyr gjerne en deilig hodebunnsmassasje/hårspa. Du får garantert en god opplevelse hos alltid blide og positive Anita!

Marte

Marte

Frisør

Marte er en positiv og blid jente med høy servicegrad. I stolen hennes er det bare å kose seg. Marte er faglig veldig dyktig, hun er perfeksjonist til fingerspissene og lager noen fantastiske, klassiske frisyrer. Dessuten er hun helt rå på ulike folieteknikker som gjør at hun lager de lekreste stripenyanser som passer perfekt til dine hudtoner og ditt hår!

Nora

Nora

Frisør

Nora er en behagelig og rolig frisør som du garantert vil trives hos. Det er lett å like Nora. I tillegg er hun kreativ og flink. Hun har mange fargekunder, fordi hun mestrer svært godt mange av de nye fargeteknikkene, som skaper naturlige og nesten sømløse stripeeffekter i håret. Vil du høre om balayage og folayage-teknikker kanskje kan være noe for deg? Spør gjerne Nora, hun gir deg tips og gode råd. Og neste gang du ønsker å være ekstra fin, book en time til føn hos Nora og du får en lekker frisyre med god holdbarhet! Hvis du vil se flere av Nora sine arbeider, kan du sjekke instagram

Ingeborg

Ingeborg

Lærling Nivå 4

Ingeborg er en kreativ og nyskapende lærling. Med sitt rolige og blide vesen vil du føle deg godt ivaretatt. Ingeborg er klar for nye utfordringer, og har du lyst til å prøve noe lekent med farger eller klipp, test gjerne ut Ingeborg. Hun får god støtte og veiledning i salongen slik at du kan være trygg på resultatet.

Quy

Quy

I Permisjon

Quy er en teknisk dyktig frisør som jobber raskt og effektivt. Hun er veldig god på herreklipper. Å være god på herreklipp betyr at hun er flink med detaljer. Det er ofte detaljene som gir herreklippen det siste løftet og det har Quy et utrolig godt øye for. Hun er i tillegg svært god på ulike folieteknikker og bruker disse til å skape helt fantastiske fargespill i håret. Har du asiatisk hår? ja, da må du prøve Quy! Hun har lang erfaring og mestrer det bedre enn de fleste. Hvis du vil mer av Quy sine arbeider, sjekk instagram

Salongnyheter