VINDEREN

Slemdalsveien 72, 0319 Oslo

Velkommen til Vinderen

Nyoppusset, lun og stilren salong. Salongen ligger trivelig til inne på det lokale Vinderen Senter. Opplev deilig hodebunnsmassje i rolige omgivelser. Her treffer du blide og serviceinnstilte frisører som alltid etterstreber at du skal få en god opplevelse.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Anita

Anita

Avdelingsleder / Elitefrisør

Anita er en veldig blid og imøtekommende person, som sammen det flotte teamet har skapt et godt miljø, i den til tider supertravle salongen på Vinderen. Som kunde hos Anita får du en faglig sterk og trygg frisør. Hun har lang erfaring, jobber effektivt og er løsningsorientert.

Nora

Nora

Frisør

Nora er en behagelig og rolig frisør som du garantert vil trives hos. Hun har mange fargekunder, fordi hun mestrer svært godt mange av de nye fargeteknikkene, som skaper naturlige og nesten sømløse stripeeffekter i håret. Vil du høre om balayage og folayage-teknikker kanskje kan være noe for deg? Og neste gang du ønsker å være ekstra fin, book en time til føn hos Nora og du får en lekker frisyre med god holdbarhet!

Andrea

Andrea

Frisør

Andrea er en rolig og behagelig jente som har en lidenskap for farge/striper. Hun liker godt å jobbe med langt hår og kundene er garantert en nydelig føhn når de har vært hos henne. Hun er også veldig god på teknisk herreklipp. Hun er perfeksjonist og har et øye for detaljer.

Malin

Malin

Frisør

Har du langt hår og ønsker at ditt lange hår blir klippet i en god fasong, ja da er Malin frisøren for deg! Malin er dyktig på blondt hår og skaper flotte nyanser. Hos denne blide og sprudlende jenta vil du bli godt ivaretatt!

Thea

Thea

Frisør

Thea er en blid og utadvendt jente som er lett å snakke med. Hun har stor interesse for langthårssklipp og elsker å jobbe med styling.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.