VIKA

Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo

Velkommen til Vika

Avdeling Vika har flyttet inn i de nye lekre lokalene i VIA vika. Faglig dyktige frisører står klare til å gi deg gode tips og råd til din ønskede stil, i freshe lokaler som innbyr til luksus og velvære.

Velkommen til våre oase i Vika!

Om du ønsker kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Marianne

Marianne

Eier og avdelingsleder

Marianne er sammen med Gry, eier av salongen i Vika. Hun har mange års erfaring og har i dag en stor og lojal kundekrets. Som frisør behersker hun det aller meste innenfor faget. Hun er positiv og flink til å lytte til dine ønsker, og strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. Ønsker du tips og råd til hvordan du skal stelle håret ditt hjemme? Spør Marianne, hun deler mer enn gjerne og er flink til å veilede!

Gry

Gry

Eier og avdelingsleder

Gry er sammen med Marianne, eier og daligleder av salongen i Vika. Hun er en erfaren og dyktig frisør med mange års erfaring. Varm og omsorgsfull møter hun sine kunder, og med sitt rolige vesen, gir hun deg en god stund og fin opplevelse. Kunnskapen om hår og produkter er formidabel, og ulike faglige teknikker er mange og varierte. Her kan du være trygg på at du er i de beste hender.

Saba

Saba

Frisør

Saba er en ung og dyktig frisør. Hun er positiv og imøtekommende, med god frisørfaglig kunnskap. Som kunde hos Saba får du en grundig konsultasjon, profesjonell hårbehandling og hun strekker seg langt for at du skal bli fornøyd og ha en god kundeopplevelse.

Marius

Marius

Frisør

Marius er en trivelig frisør, kreativ og med sans for detaljer. Det er lett å trives i stolen hos Marius, for han har god kunnskap om produkter og deler gjerne gode råd som du kan ta med deg. Han har stor arbeidskapasitet og har ved siden av salongjobben også drevet med konkurransefrisering på internasjonalt nivå.

Maria

Maria

Frisør

Anna

Anna

Lærling Nivå 2

Anna er vår nye lærling, hun har allerede ett års erfaring fra en annen salong. Hun er rolig og behagelig, og imøtekommende. Anna har mye erfaring med striper og farge. Anna utfører ikke alle behandlinger enda, men får god veiledning og oppfølging i salongen, slik at både du og hun skal føle dere trygge og ivaretatt.

Tone

Tone

Frisør

Tone har 30 års erfaring fra faget. Med kurs fra inn og utland har hun kunnskap og erfaring i bøtter og spann. Tone elsker jobben sin og søker alltid nye utfordringer. Hun er kreativ og viser raskt forståelse for dine ønsker. Som kunde hos Tone får du en behagelig opplevelse hvor hun er trygg, rolig og har en lun og fin humor.

Nina

Nina

Frisør

Nina er blid og positiv og har nesten 30 års fartstid i faget. Med mange kurs i inn og utland opp gjennom årene, har hun opparbeidet masse erfaring og er en faglig sterk frisør. Nina er genuint opptatt av faget og gjør alt for at kunden skal bli fornøyd. Det er ikke rart at Nina har mange faste og lojale kunder! Hun er utadvendt og omgjengelig, du vil garantert trives i stolen hos Nina.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.