VIKA

Ruseløkkveien 59, 0251 Oslo

Velkommen til Vika

PÅHÅRET Vika holde til i et hyggelig og rustikt kjellerlokale i Ruseløkkveien, nederst mot Aker Brygge og kun noen minutters gange fra Nasjonalteateret stasjon.

Her finner du et team med dyktige, kunnskapsrike og dedikerte frisører, klare til å ta imot deg som kunde. Du kan føle deg trygg på at du er i de beste frisørfaglige hender, og at de vil bestrebe seg på å gi deg en god kundeopplevelse.

Om du ønsker kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Marianne

Marianne

Eier og avdelingsleder

Marianne er sammen med Gry, eier av salongen i Vika. Hun har mange års erfaring og har i dag en stor og lojal kundekrets. Som frisør behersker hun det aller meste innenfor faget. Hun er positiv og flink til å lytte til dine ønsker, og strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. Ønsker du tips og råd til hvordan du skal stelle håret ditt hjemme? Spør Marianne, hun deler mer enn gjerne og er flink til å veilede!

Gry

Gry

Eier og avdelingsleder

Gry er sammen med Marianne, eier og daligleder av salongen i Vika. Hun er en erfaren og dyktig frisør med mange års erfaring. Varm og omsorgsfull møter hun sine kunder, og med sitt rolige vesen, gir hun deg en god stund og fin opplevelse. Kunnskapen om hår og produkter er formidabel, og ulike faglige teknikker er mange og varierte. Her kan du være trygg på at du er i de beste hender.

Saba

Saba

Frisør

Saba er en ung og dyktig frisør. Hun er positiv og imøtekommende, med god frisørfaglig kunnskap. Som kunde hos Saba får du en grundig konsultasjon, profesjonell hårbehandling og hun strekker seg langt for at du skal bli fornøyd og ha en god kundeopplevelse.

Marius

Marius

Frisør

Marius er en trivelig frisør, kreativ og med sans for detaljer. Det er lett å trives i stolen hos Marius, for han har god kunnskap om produkter og deler gjerne gode råd som du kan ta med deg. Han har stor arbeidskapasitet og har ved siden av salongjobben også drevet med konkurransefrisering på internasjonalt nivå.

Maria

Maria

Lærling Nivå 4

Maria er rolig og behagelig person, og en av to flotte lærlinger i teamet i Vika. Hun får god støtte og oppfølging i salongen, slik at du trygt kan bestille behandlinger hos henne. I tillegg er Maria en del av opplæringsprogrammet i Hårete Opplæring, som er PÅHÅRETs opplæringskontor. PÅHÅRET er en stor opplæringsbedrift med mellom 30-40 lærlinger i systemet til enhver tid. Vi har lange tradisjoner med å utdanne dyktige frisører og er stolte av alle de flotte, unge lærlingene som fullfører sin frisørutdanning i våre salonger!

Salongnyheter