VERKET

Vertshusveien 2, 1353 Bærums Verk

  1. november blir PÅHÅRET Verket endret til vårt nye konsept LEAN.

LEAN Frisør er et nytt konsept under PÅHÅRET paraplyen, og henvender seg til de som ønsker et smart og effektivt frisørtilbud i en travel hverdag. Behandlingsmenyen satt sammen av de mest etterspurte tjenestene og vi tilpasser tid og pris ut fra dine behov og ønsker, enten det kun er snakk om en klipp eller en større behandling som farge, styling eller hårkur.

 

Du kan booke time, eller se mer av menyen på www.leanfrisor.no

 

Velkommen!

Våre ansatte

Karina

Karina

Avdelingsleder / Elitefrisør

Karina er en behagelig, blid og positiv person. Hun er en meget dyktig frisør med lang erfaring. Som kunde vil du oppleve at Karina tar godt vare på deg, og gir gode råd og veiledning, samtidig som hun er effektiv. For kollegaene sine er hun en god og inspirerende støttespiller.

Charity

Charity

Frisør

Charity er en utrolig hyggelig og blid jente. Hun elsker jobben sin og strekker seg langt for å gjøre deg som kunde fornøyd. Hun er flink og jobber effektivt slik at du skal få en god opplevelse. Ønsker du noe nytt så er Charity flink til komme med nye forslag, hun deler gjerne ut gode råd og tips!

Ida Helene

Ida Helene

Frisør

Ida er alltid like rolig og avslappet, så i stolen hos henne får du en god opplevelse og behagelig stund. Ida er profesjonell og hyggelig. Hun er opptatt av å gi deg god service og at du som kunde skal bli fornøyd. Ida jobber systematisk og grundig, noe som alltid er viktig for å få god kvalitet og en holdbare frisyre.

Marte

Marte

Lærling Nivå 4

Marte er hyggelig, rolig og det oppleves som behagelig å være kunde hos henne. Hun trives godt med utfordringer, er opptatt av trender, og er uredd i møte med nye oppgaver. Marte er svært lærevillig.

Silje

Silje

Lærling Nivå 2

Manzar

Manzar

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.