VERKET

Vertshusveien 2, 1353 Bærums Verk

Velkommen til Verket

PÅHÅRET Verket er 1 av 2 salonger PÅHÅRET har på vakre Bærums Verk. Denne avdelingen holder til inne på kjøpesenteret på Bærums Verk. Et senter med mange flotte butikker. I avdeling PÅHÅRET Verket jobber et kunnskapsrikt team med frisører og lærlinger.
Du velger selv om du ønsker en erfaren frisør eller kanskje du ønsker en behandling hos en lærling til redusert pris. Uansett hva du velger får du en behandling som starter med god konsultasjon, deretter ønsket behandling som er tilpasset deg. Alle våre kunder får nyte en deilig hodebunnsmassasje i vår koselige salong. Ønsker du hjelp til hvilke og hvordan du bør bruke ulike produkter, spør de gjerne!

Gratis parkering i p-hus og god kommunikasjon med buss.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Karina

Karina

Avdelingsleder / Elitefrisør

Karina er en behagelig, blid og positiv person. Hun er en meget dyktig frisør med lang erfaring. Som kunde vil du oppleve at Karina tar godt vare på deg, og gir gode råd og veiledning, samtidig som hun er effektiv. For kollegaene sine er hun en god og inspirerende støttespiller.

Charity

Charity

Frisør

Charity er en utrolig hyggelig og blid jente. Hun elsker jobben sin og strekker seg langt for å gjøre deg som kunde fornøyd. Hun er flink og jobber effektivt slik at du skal få en god opplevelse. Ønsker du noe nytt så er Charity flink til komme med nye forslag, hun deler gjerne ut gode råd og tips!

Ida Helene

Ida Helene

Frisør

Ida er alltid like rolig og avslappet, så i stolen hos henne får du en god opplevelse og behagelig stund. Ida er profesjonell og hyggelig. Hun er opptatt av å gi deg god service og at du som kunde skal bli fornøyd. Ida jobber systematisk og grundig, noe som alltid er viktig for å få god kvalitet og en holdbare frisyre.

Manzar

Manzar

Frisør

Manzar er imøtekommende og profesjonell i møtet med deg som kunde. Det hun er spesielt flink til er langthårsklipp, føn og striper. Alle som kommer til Manzar er i trygge og gode hender.

Marte

Marte

Lærling Nivå 3

Marte er hyggelig, rolig og det oppleves som behagelig å være kunde hos henne. Hun trives godt med utfordringer, er opptatt av trender, og er uredd i møte med nye oppgaver. Marte er svært lærevillig. Allerede er hun dyktig på føn og klipp av langt hår.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.