URANIENBORG

Uranienborgveien 9, 0351 Oslo

Velkommen til Uranienborg

PÅHÅRET Uranienborg er en veletablert salong i stemningsfulle lokaler, med beliggenhet rett bak slottet.

Her finner du blide og hyggelige frisører som ønsker å gjøre deg fornøyd. Du kan velge mellom frisører med lang erfaring og mye kunnskap eller du kan velge en lærling som tilbyr behandling til redusert pris. Ta turen inn og spør om tips og råd, de hjelper deg gjerne slik at du får det som passer best for deg. 

Om du ønsker kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Elin

Elin

Frisør

Elin er sosial og elsker å komme i kontakt med mennesker. Hun er omsorgsfull og byr på seg selv. Elin vil lytte til deg og gjøre sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Ønsker du produkttips eller råd til hvordan du kan style håret hjemme, spør Elin. Hun deler gjerne sin kunnskap med deg! Du kan se noen av Elins arbeider på Instagram

Ida Kristine

Ida Kristine

Frisør

Ida Kristine er blid, nysgjerrig og sosial. Hun trives godt med nye utfordringer.

Ane

Ane

Frisør

Ane starter opp som ny frisør hos oss fra 1.august. Vi gleder oss og ønsker henne hjertelig velkommen!

Anne-Grete

Anne-Grete

Eier og avdelingsleder

• Anne-Grete er sammen med Nathalie salongens eier. Hun er en voksen dame med stor ro og et behagelig vesen. Anne-Grete har mange faste kunder som har fulgt henne i en årrekke, hun er kunnskapsrik og spesielt god på mange av de klassiske behandlingene, som f.eks strukturomforming. Få kan gjøre så gode og holdbare føn som henne! Som kunde får du ikke bare en dyktig frisør, men du får også en god opplevelse, hun lytter og er genuint opptatt av å gjøre deg fornøyd!

Nathalie

Nathalie

Eier og avdelingsleder - i permisjon

Nathalie er, sammen med Anne-Grete, salongens eier. Hun er en blid og sprudlende person, med lang og bred frisørfaglig erfaring. Du får alltid en grundig konsultasjon slik at du kan føle deg trygg på at hun har oppfattet dine ønsker, og her vil du garantert ha en god og behagelig opplevelse i stolen. Nathalie har bred kompetanse og er god på det aller meste. Hun lager lekre farger, gjennomfører gode holdbare klipper, men det hun virkelig kan bedre enn mange er lekre, naturlige frihåndsstriper, som hun har mange lojale kunder på.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.