URANIENBORG

Uranienborgveien 9, 0351 Oslo

Velkommen til Uranienborg

PÅHÅRET Uranienborg er en veletablert salong i stemningsfulle lokaler, med beliggenhet rett bak slottet.

Her finner du blide og hyggelige frisører som ønsker å gjøre deg fornøyd. Du kan velge mellom frisører med lang erfaring og mye kunnskap eller du kan velge en lærling som tilbyr behandling til redusert pris. Ta turen inn og spør om tips og råd, de hjelper deg gjerne slik at du får det som passer best for deg. 

Om du ønsker kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Anne-Grete

Anne-Grete

Eier og avdelingsleder

• Anne-Grete er sammen med Nathalie salongens eier. Hun er en voksen dame med stor ro og et behagelig vesen. Anne-Grete har mange faste kunder som har fulgt henne i en årrekke, hun er kunnskapsrik og spesielt god på mange av de klassiske behandlingene, som f.eks strukturomforming. Få kan gjøre så gode og holdbare føn som henne! Som kunde får du ikke bare en dyktig frisør, men du får også en god opplevelse, hun lytter og er genuint opptatt av å gjøre deg fornøyd!

Elin

Elin

Frisør

Elin er en blid og imøtekommende frisør som gjerne vil gi deg en behagelig opplevelse. Hun lytter til dine ønsker og veileder deg til riktig valg av klipp og farge.

Ane

Ane

Frisør

Ane er blid og rolig frisør, lyttende og opptatt av å få frem dine ønsker. Hos Ane får du garantert en behagelig opplevelse. Ane er god på klipp, farge og striper. I tillegg er hun dyktig på barbering! Du er hjertelig velkommen til Ane!

Nathalie

Nathalie

Elitefrisør / Avdelingsleder

Nathalie er, sammen med Anne-Grete, salongens eier. Nathalie er tilbake fra permisjon og ønsker alle sine kunder hjertelig velkommen tilbake!

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.