URANIENBORG

Uranienborgveien 9, 0351 Oslo

Velkommen til Uranienborg

PÅHÅRET Uranienborg er en veletablert salong i stemningsfulle lokaler, med beliggenhet rett bak slottet.

Her finner du blide og hyggelige frisører som ønsker å gjøre deg fornøyd. Du kan velge mellom frisører med lang erfaring og mye kunnskap eller du kan velge en lærling som tilbyr behandling til redusert pris. Ta turen inn og spør om tips og råd, de hjelper deg gjerne slik at du får det som passer best for deg. 

Om du ønsker kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Anne-Grete

Anne-Grete

Eier og avdelingsleder

• Anne-Grete er sammen med Nathalie salongens eier. Hun er en voksen dame med stor ro og et behagelig vesen. Anne-Grete har mange faste kunder som har fulgt henne i en årrekke, hun er kunnskapsrik og spesielt god på mange av de klassiske behandlingene, som f.eks strukturomforming. Få kan gjøre så gode og holdbare føn som henne! Som kunde får du ikke bare en dyktig frisør, men du får også en god opplevelse, hun lytter og er genuint opptatt av å gjøre deg fornøyd!

Ida Kristine

Ida Kristine

Frisør

Ida Kristine er en sprudlende og blid frisør som liker en utfordring. Hun skaper fine farger og er god på frihåndstriper. I vaskesonen gir hun deg nydelig hodebunnsmassasje. Hos Ida kan du også få frisyrer med ekstra volum eller hårforlengning. Spør henne gjerne om mulighetene med HairTalk extentions.

Ane

Ane

Frisør

Ane er blid og rolig frisør, lyttende og opptatt av å få frem dine ønsker. Hos Ane får du garantert en behagelig opplevelse. Ane er god på klipp, farge og striper. I tillegg er hun dyktig på barbering! Du er hjertelig velkommen til Ane!

Soheila

Soheila

Frisør

Soheila er rolig, blid, dyktig og en erfaren frisør som elsker faget . Noe hun har drevet med i mer enn 26 år. Hun er knall god på å gi en skikkelig god føning som holder godt. I tillegg er hun litt ev en ekspert på napping og forming av bryn. For Soheila er du alltid i fokus og hun strekker seg langt for å gi deg en god opplevelse.

Nathalie

Nathalie

I permisjon

Nathalie er, sammen med Anne-Grete, salongens eier. Akkurat nå er Nathalie ute i permisjon og vil være tilbake i salongen i mars 2023.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.