URANIENBORG

Uranienborgveien 9, 0351 Oslo

Velkommen til Uranienborg

PÅHÅRET Uranienborg er en veletablert salong i stemningsfulle lokaler, med beliggenhet rett bak slottet.

Her finner du blide og hyggelige frisører som ønsker å gjøre deg fornøyd. Du kan velge mellom frisører med lang erfaring og mye kunnskap eller du kan velge en lærling som tilbyr behandling til redusert pris. Ta turen inn og spør om tips og råd, de hjelper deg gjerne slik at du får det som passer best for deg. 

Om du ønsker kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Anne-Grete

Anne-Grete

Eier og avdelingsleder

• Anne-Grete er sammen med Nathalie salongens eier. Hun er en voksen dame med stor ro og et behagelig vesen. Anne-Grete har mange faste kunder som har fulgt henne i en årrekke, hun er kunnskapsrik og spesielt god på mange av de klassiske behandlingene, som f.eks strukturomforming. Få kan gjøre så gode og holdbare føn som henne! Som kunde får du ikke bare en dyktig frisør, men du får også en god opplevelse, hun lytter og er genuint opptatt av å gjøre deg fornøyd!

Nathalie

Nathalie

Eier og avdelingsleder

Nathalie er, sammen med Anne-Grete, salongens eier. Hun er en blid og sprudlende person, med lang og bred frisørfaglig erfaring. Du får alltid en grundig konsultasjon slik at du kan føle deg trygg på at hun har oppfattet dine ønsker, og her vil du garantert ha en god og behagelig opplevelse i stolen. Nathalie har bred kompetanse og er god på det aller meste. Hun lager lekre farger, gjennomfører gode holdbare klipper, men det hun virkelig kan bedre enn mange er lekre, naturlige frihåndsstriper, som hun har mange lojale kunder på.

Ida Kristine

Ida Kristine

Lærling Nivå 4

Ida Kristine er salongens lærling, blid, nysgjerrig og sosial. Hun er lærevillig og trives godt med nye utfordringer. Ida Kristine får god støtte og veiledning i salongen, slik at du som kunde kan føle deg trygg og ivaretatt. PÅHÅRET er en stor opplæringsbedrift med mellom 30-40 lærlinger i systemet til enhver tid. Vi har lange tradisjoner med å utdanne dyktige frisører og er stolte av alle de flotte, unge lærlingene som starter opp i faget!

Salongnyheter

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.