TØNSBERG TORV

Storgaten 35, 3126 Tønsberg

Velkommen til Tønsberg Torv

Salongen har en harmonisk og lun stil med fantastisk interiør. Her kan du slappe av og bli godt stelt med i et trivelig miljø. De er en herlig gjeng med høy kompetanse på klipp, forskjellige fargeteknikker og extentions. Teamet her ønsker å gi deg 100% tilfredshet gjennom å være lyttende, komme med gode innspill og gi god oppfølging. Du skal føle deg ivaretatt hos PÅHÅRET Tønsberg Torv!

Salongen har et godt utvalg av produkter i forskjellige prisklasser og til ulike behov.

Du finner den i hjertet av Tønsberg med umiddelbar nærhet til torvet. Det er lett fremkommelighet til fots og byen har godt med parkeringsmuligheter. Salongen er tilpasset både rullestolbrukere og barnevogner.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Elisabeth

Elisabeth

Avdelingsleder / Frisør

Elisabeth er en målrettet, kreativ, sprudlende og utadvendt person som trives å være sammen med mennesker. Hun har vært frisør i over 20 år og er spesielt opptatt av å være til stede, lytte, og anbefale ut fra dine ønsker og behov. Elisabeth er flink med klipp og farge og tar utfordringer på strak arm. Har du lyst på noe nytt? En liten eller stor forandring? Spør Elisabeth, hun er superdyktig på å finne gode løsninger for deg!

Belinda

Belinda

Frisør

Belinda er en rolig, tålmodig og behagelig person som det er lett å like. Med over 20 års erfaring har hun en god ballast, og mestrer mange gode teknikker, som gjør at du får høy kvalitet på behandlingene hos Belinda. Høy kvalitet på klipp og farge betyr at de både ser bra ut, er kledelige og samtidig holdbare. I tillegg er Belinda flink til å gi deg en god opplevelse. Hun utfører nydelig hodebunnsmassasje som du kommer til å ønske deg igjen. Det gjenspeiles også i Belindas lojale kundekrets.

Tonje

Tonje

Frisør

Tonje er den eneste Tønsbergjenta i teamet. Hun byr på seg selv og er lett å prate med. Du kommer til å trives godt i stolen til Tonje. Hun har god erfaring og er spesielt flink på å skape flotte farger. Hun mestrer mange ulike teknikker og vil kunne finne den teknikken som passer best for ditt hår og din stil. Tonje har også utdannelse innen merhårsbehandlinger med Hairtalk systemet. Er du nysgjerrig på hva en Hairtalk-behandling kan gi deg? Spør gjerne Tonje, hun vil kunne gi deg gode tips og råd! Tonje har mange jern i ilden, og er også veileder for lærlingene. Da kreves det at hun til enhver tid må være oppdatert på trender og teknikker, for å gi god opplæring. Ta en titt på Tonje sin Instagram

Bjørg Kristin

Bjørg Kristin

Frisør

Bjørg Kristin er en positiv, rolig og omsorgsfull jente, som er nyinnflyttet til Tønsberg. Hun har bred erfaring i frisørfaget og er spesielt dyktig med farge, balayage og stripeteknikker. Hun kan gi deg de vakreste farger, med flotte nyanser helt tilpasset din hudtone, og fremheve klippen eller stilen du ønsker deg. Hun har også en spesiell interesse for extension. Ønsker du å lære mer om mulighetene for å skape mer volum eller forlengelse, så ta en gratis og uforpliktende samtale med Bjørg Kristin. Hun deler gjerne av sin kunnskap med deg. Følg Bjørg Kristin på Instagram

Pernille

Pernille

Lærling Nivå 4

Pernille er salongens lærling. Hun er en herlig jente med mye humor og kreativitet. Hun er lærevillig og liker utfordringer. Hun er både omsorgsfull og hyggelig å være sammen med. Pernille får god støtte og veiledning underveis slik at du kan føle deg trygg.

Kristina

Kristina

Frisør

Kristina er positiv og blid med lang erfaring. Som kunde hos Kristina blir du møtt med profesjonell service, hun er alltid punktlig og opptatt av å gjøre deg fornøyd. Kristina er rutinert og behersker mange teknikker slik at du kan være trygg på at du får den aller beste behandlingen etter dine ønsker og behov. Hun deler gjerne av sin kunnskap og gir tips og råd, slik at du føler deg godt ivaretatt.

Salongnyheter

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.