TØNSBERG TORV

Storgaten 35, 3126 Tønsberg

Velkommen til Tønsberg Torv

Salongen har en harmonisk og lun stil med fantastisk interiør. Her kan du slappe av og bli godt stelt med i et trivelig miljø. De er en herlig gjeng med høy kompetanse på klipp, forskjellige fargeteknikker og extentions. Teamet her ønsker å gi deg 100% tilfredshet gjennom å være lyttende, komme med gode innspill og gi god oppfølging. Du skal føle deg ivaretatt hos PÅHÅRET Tønsberg Torv!

Salongen har et godt utvalg av produkter i forskjellige prisklasser og til ulike behov.

Du finner den i hjertet av Tønsberg med umiddelbar nærhet til torvet. Det er lett fremkommelighet til fots og byen har godt med parkeringsmuligheter. Salongen er tilpasset både rullestolbrukere og barnevogner.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Elisabeth

Elisabeth

Avdelingsleder / Frisør

Elisabeth er en målrettet, kreativ, sprudlende og utadvendt person som trives å være sammen med mennesker. Hun har vært frisør i over 20 år og er spesielt opptatt av å være til stede, lytte, og anbefale ut fra dine ønsker og behov. Elisabeth er flink med klipp og farge og tar utfordringer på strak arm. Har du lyst på noe nytt? En liten eller stor forandring? Spør Elisabeth, hun er superdyktig på å finne gode løsninger for deg!

Belinda

Belinda

Frisør

Belinda er en rolig, tålmodig og behagelig person som det er lett å like. Med over 20 års erfaring har hun en god ballast, og mestrer mange gode teknikker, som gjør at du får høy kvalitet på behandlingene hos Belinda. Høy kvalitet på klipp og farge betyr at de både ser bra ut, er kledelige og samtidig holdbare. I tillegg er Belinda flink til å gi deg en god opplevelse. Hun utfører nydelig hodebunnsmassasje som du kommer til å ønske deg igjen. Det gjenspeiles også i Belindas lojale kundekrets.

Pernille

Pernille

Lærling Nivå 3

Pernille er salongens lærling. Hun er en herlig jente med mye humor og kreativitet. Hun er lærevillig og liker utfordringer. Hun er både omsorgsfull og hyggelig å være sammen med. Pernille får god støtte og veiledning underveis slik at du kan føle deg trygg.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.