TØNSBERG TORV

Storgaten 35, 3126 Tønsberg

Velkommen til Tønsberg Torv

Salongen har en harmonisk og lun stil med fantastisk interiør. Her kan du slappe av og bli godt stelt med i et trivelig miljø. De er en herlig gjeng med høy kompetanse på klipp, forskjellige fargeteknikker og extentions. Teamet her ønsker å gi deg 100% tilfredshet gjennom å være lyttende, komme med gode innspill og gi god oppfølging. Du skal føle deg ivaretatt hos PÅHÅRET Tønsberg Torv!

Salongen har et godt utvalg av produkter i forskjellige prisklasser og til ulike behov.

Du finner den i hjertet av Tønsberg med umiddelbar nærhet til torvet. Det er lett fremkommelighet til fots og byen har godt med parkeringsmuligheter. Salongen er tilpasset både rullestolbrukere og barnevogner.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Elisabeth

Elisabeth

Avdelingsleder / Frisør

Elisabeth er en målrettet, kreativ, sprudlende og utadvendt person som trives å være sammen med mennesker. Hun har vært frisør i over 20 år og er spesielt opptatt av å være til stede, lytte, og anbefale ut fra dine ønsker og behov. Elisabeth er flink med klipp og farge og tar utfordringer på strak arm. Har du lyst på noe nytt? En liten eller stor forandring? Spør Elisabeth, hun er superdyktig på å finne gode løsninger for deg!

Belinda

Belinda

Frisør

Belinda er en rolig, tålmodig og behagelig person som det er lett å like. Med over 20 års erfaring har hun en god ballast, og mestrer mange gode teknikker, som gjør at du får høy kvalitet på behandlingene hos Belinda. Høy kvalitet på klipp og farge betyr at de både ser bra ut, er kledelige og samtidig holdbare. I tillegg er Belinda flink til å gi deg en god opplevelse. Hun utfører nydelig hodebunnsmassasje som du kommer til å ønske deg igjen. Det gjenspeiles også i Belindas lojale kundekrets.

Sophie

Sophie

Frisør

Sophie er frisørsvenn med 7 års erfaring, og jobber kreativt på flere plattformer. Hun er superdyktig, kreativ og leken! Hennes spesialfelt er striper, balayage og er en racer på herreklipp! Her får du masse veiledning og blir tatt godt vare på.

Pernille

Pernille

Frisør

Pernille er en nyutdannet frisør, som er blid, omsorgsfull og engasjert. Hun legger sin ære i å oppfylle kundenes ønsker og behov, ved å gi alle sine kunder en god konsultasjon med veiledning, tips og råd til både behandling og produktvalg. Pernille vektlegger også å gi kunden en god opplevelse med hårvask og massasje. Hun er flink med fargebehandlinger og liker godt å jobbe med det.

Fanny

Fanny

Frisør

Fanny har jobbet med faget i over 10 år, hun er alltid blid og imøtekommende og elsker å jobbe kreativt. Hos Fanny får du en god klipp med en fantastisk styling. Hun vil gjøre sitt ypperste for at du skal få en fin opplevelse hos oss. Du får oppleve en deilig hodebunnsmassasje og hun deler rikelig med gode tips og råd for at du skal få akkurat den frisyren du ønsker deg!

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.