Klipp hos lærling

Alle lærlinger skal på et tidspunkt begynne å klippe. De aller ferskeste lærlingene trener først på dukkehoder og modeller, før de får mulighet til å ha kunder i salongen. Da begynner de kun med de enkleste klippene og får kyndig veiledning hele veien.

Du finner mer informasjon om lærlinger og deres kunnskapsnivåer under artikkelen Hvordan blir man frisør?

 

Klipp hos lærling

Lærlinger lærer ulikt, men generelt kan vi si at lærlingene på siste nivå, Nivå 4 stort sett tilbyr de samme klippebehandlingene som en frisør, men kan fortsatt trenger noe bedre tid. De har all forventet kunnskap, men mangler arbeidserfaring og mengdetrening. Lærlinger på Nivå 4. tilbyr: Klipp & Styling, Klipp & Tørk, Barneklipp og Maskinklipp - oversikt over tid og pris finner du i listen under.

Lærlinger på Nivå 3 jobber med de fleste klippeteknikkene og tilbyr Klipp & Styling eller Klipp & Tørk. Skulle det vise seg at klippen du ønsker er for teknisk krevende for lærlingen på dette nivået, vil det avklares i forkant av klippen, hvor en kyndig frisør vil være tilgjengelig og bistå i veiledningen. Det er viktig at både du og lærlingen føler dere trygge og får en god opplevelse. 

De ferskeste lærlingene på Nivå 1 og 2 vil også tilby klipp, men med nøye vurdering om klippen du ønsker er riktig for lærlingens nåværende nivå. Konsultasjon gjøres i samråd med deg, lærlingen og kyndig frisør/veileder.
Vi anbefaler ikke barneklipp av de minste barna på de aller ferskeste lærlingene, da små barn trenger trygge og rolige voksne som er klare til å takle uforutsette bevegelser fra små, kriblende kropper.

Har du spørsmål ang. booking, ring direkte til ønsket avdeling for mer informasjon.

Klippemeny Lærling Nivå 4.
Klippemeny Lærling Nivå 3.
Klippemeny Lærling Nivå 2.
Klipp - Lærling Nivå 1.