Hvilken kurbehandling velger jeg?

Hvilken kurbehandling velger jeg?

Det går mange myter om at hårkurer og pleiebehandlinger til hår, kun er sminke til håret. Det er derfor viktig å skille mellom en enkel hårkur som lukker skjellaget og gir fukt til håret, og dagens nyteknologiske hårbehandlinger som faktisk kan bygge opp brutte proteinbroer i håret. Det dannes nye kosmetiske broer som blir i håret over lang tid. Dette betyr at vi faktisk kan reparere et kjemisk ødelagt hår, med riktige produkter. Vi har mange ulike kurer som kan få hodebunnen til å føles mer behagelig eller produkter som kan gi fuktighet eller styrke håret ditt. 

Her er noen av kurbehandlingene du kan velge hos oss. Ikke alle avdelinger fører alle merker. På salongsidene vil du se hvilke merker den aktuelle avdelingen fører. 

Salongkur 15 minutter

Denne behandlingen kan du bestille i alle våre avdelinger. Da benyttes de produktene som denne avdelingen fører og sammen med frisøren finner dere hvilket produkt som skal benyttes i forhold til ditt behov akkurat nå. Det kan være pleie for hodebunn, tilføre masse fuktighet eller proteiner for å bygge styrken til håret ditt. 

Salongkur 30 minutter

Denne behandlingen får du i alle våre avdelinger. Dere kommer også her frem til hvilket produkter som skal benyttes og som vil være riktig for deg akkurat nå. Her er det satt av mer tid og produktene får tid til å trekke godt inn, samtidig som du får en lengre og veldig god hodebunnsmassasje som virker beroligende og avslappende.  

K18

Er en helt ny kur som nettopp har kommet på markedet. K18 er et patentert peptid. Etter tiår med forskning har de oppdaget en unik sekvens som gjør det vitenskapelig mulig å reversere og reparere skadet hår tilbake til sin originale ungdommelige tilstand -  K18Peptide. 

Spør din frisør om dine muligheter med K18. Du kan enten ta den som en salongkur hos oss, som en Duokur i forbindelse med en farge/lysnebehandling eller du kan kjøpe produktet med hjem.  

OLAPLEX

Olaplex har produkter som virker gjenoppbyggende og reparerende. Du har flere muligheter med Olaplex. Du kan bestille Duobehandling hvor vi benytter Olaplex i forbindelse med farge/lysnebehandlingen, du kan ta den som salongkur og det finnes shampo og kurprodukter du kan benytte hjemme. Viser til salongoversikt for å se om din avdeling fører Olaplex, eller spør en av frisørene.