SOLLI PLASS

Henrik Ibsens gt. 90, 0255 Oslo

PÅHÅRET SOLLI PLASS

Velkommen til vår grønne velværeoase på PÅHÅRET Solli Plass, midt i smørøyet i Oslo!

Alle som jobber her er engasjerte og kunnskapsrike frisører som ønsker å gi deg en god kundeopplevelse, skreddersydd dine ønsker og behov.

Som vår gjest håper vi at du vil nyte egentid, i omgivelser og interiør litt utenom det vanlige.

Salongen har eget velværerom bak lukkede dører, med dempet avslappende musikk. Du får deilig massasje i ryggen og ikke minst kyndige hender som sjamponerer og masserer hodebunn og hår. Virkelig en følelse av luksus og spa!

Våre ansatte

Rebecca

Rebecca

Avdelingsleder/ Elitefrisør

Rebecca er en erfaren og trygg frisør som har jobbet i PÅHÅRET siden 2009. Hennes stolthet til faget, arbeidsplassen og hennes ydmykhet til deg som kunde, er merkbar når du treffer Rebecca. Hun er opptatt av å legge langsiktige planer for deg som kunde, slik at du ikke bare skal være fornøyd ved kundebesøket i dag, men også at du på sikt skal få akkurat det håret du drømmer om. Dette krever godt håndverk, riktige produkter og god veiledning fra henne. I Rebeccas stol kan du koble av fra hverdagen og fortelle henne om drømmehåret, så tar hun seg av resten. Rebecca er også en meget dyktig make-up artist. Ikke rart at listene til Rebecca nesten alltid er fulle!

Julia

Julia

Frisør

Julia flyttet fra Vestlandet og begynte hos oss på Solli Plass i 2019. Hun er en blid og veldig behagelig frisør som har omsorg for kunden i stolen. Hun får deg til å slappe godt av og nyte et avbrekk i hverdagen Hun er dyktig i faget, er nøye og sier ikke nei takk til nye utfordringer. Julia har gått på Fagskolen ved siden av jobb for å spesialisere seg som faglig veileder og jobber også med opplæring av lærlinger i Hårete Opplæring.

Karoline

Karoline

Frisør

Karoline er en meget behagelig og dedikert frisør som det er lett å slappe av hos. Hun vil alltid være ærlig på hva du kler av frisyre og farge på hår og tørr å gjøre større forandringer hvis du ønsker det. Karoline er veldig glad i og god på tekniske korte frisyrer på både dame og herreklipp. Karoline er sertifisert gjennom Hairtalk og er dyktig på extension.

Alexandra

Alexandra

Lærling Nivå 3

Alexandra er vår dyktige lærling. Hun er behagelig og imøtekommende og har tilegnet seg mye kompetanse allerede. Du vil som kunden oppleve at hun er nøye og at hun har god estetisk sans noe som er viktig i faget vårt. Hun er nå på lærlingenivå 3 i vårt system. Alexandra er utdannet make up artist i København og gir deg gjerne råd og veiledning om vår fantastiske Jane Iredale serie.

Sofie

Sofie

Lærling Nivå 2

Sofie er vår nye og lovende lærling. Hun har allerede gjort mange avanserte og delikate fargebehandlinger som avsluttes med myke stylinger. Sofie er opptatt av at du som kunde skal ha en god og behagelig opplevelse. På hennes Instagram ser du en målbevisst og dyktig lærling som har vært med i fylkesmesterskapet, NM og drevet skolesalong.

Henriette R

Henriette R

Elitefrisør

Henriette har over 25 års erfaring med både herre og dame frisyrer og har mange trofaste kunder som har gått hos henne i mange år. Hun jobber effektivt og med høy faglig kompetanse som gjør at du føler deg trygg. Hun er omsorgsfull og alltid blid og vil alltid kundens beste. Henriette elsker faget sitt og nye utfordringer og sist men ikke minst er hun særdeles god på veiledning av make up serien vår Jane Iredale.

Samah

Samah

Elitefrisør

Samah har gjennom mange år som frisør blitt en veldig allsidig og dyktig frisør som vet å skape en kledelig frisyre og farge for deg. Hun er spesielt god på rundebørsteføn og sist men ikke minst gir den beste hodebunns massasjen i Oslo. Hun elsker jobben som frisør, noe du som kunde vil nyte godt av.

Henriette B

Henriette B

Seniorfrisør og eier

Henriette har lang og bred erfaring med over 26 år i faget hvor hun har vært aktiv i ulike deler av bransjen. I løpet av karrieren har hun blant annet vært kursholder for Front, L'Orèal og Shu Uemura art of hair. Hun er opptatt anatomiske forutsetninger/helheten og vil veilede og se mulighetene gitt dine ønsker og behov. Hun er opptatt av estetikk og vil alltid være ærlig for å gi deg en frisyre og farge som du kler og klarer å opprettholde selv. Når du er hos Henriette vil du alltid møte en engasjert og tilstedeværende frisør som ønsker å inspirere og gi deg en avkobling fra hverdagen, litt hverdagsluksus rett og slett.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.