SOLLI PLASS

Henrik Ibsens gt. 90, 0255 Oslo

PÅHÅRET SOLLI PLASS

Velkommen til vår grønne velværeoase på PÅHÅRET Solli Plass, midt i smørøyet i Oslo!

Alle som jobber her er engasjerte og kunnskapsrike frisører som ønsker å gi deg en god kundeopplevelse, skreddersydd dine ønsker og behov.

Som vår gjest håper vi at du vil nyte egentid, i omgivelser og interiør litt utenom det vanlige.

Salongen har eget velværerom bak lukkede dører, med dempet avslappende musikk. Du får deilig massasje i ryggen og ikke minst kyndige hender som sjamponerer og masserer hodebunn og hår. Virkelig en følelse av luksus og spa!

Våre ansatte

Henriette B

Henriette B

Eier og avdelingsleder Seniorfrisør

Henriette er salongens eier og daglige leder. Hun har lang og bred erfaring med over 25 år i faget som hun brenner sterkt for. Som kunde hos Henriette får du tryggheten om at helheten blir ivaretatt. Hennes kunnskap om anatomiske forutsetninger, hudtoner og hårets tilstand blir nøye vurdert opp mot dine ønsker og behov. Hun er opptatt av estetikk og vil alltid være ærlig for å gi deg en frisyre og farge som du kler. Og selvsagt får du alltid med gode råd og veiledning til hjemmebruk.

Henriette R

Henriette R

Elitefrisør

Henriette en blid, omsorgsfull frisør med masse kunnskap, og mer enn 25 års erfaring på både herrer og damer. Hun jobber effektivt og med høy faglig kompetanse, elsker faget sitt og tar nye utfordringer på strak arm. Henriette har svært god produktkunnskap og deler gjerne gode råd og tips! Sist, men ikke minst er hun særdeles god på veiledning av makeupserien vår, Jane Iredale. Så har du noen spørsmål, så spør henne gjerne!

Julia

Julia

Frisør

Julia er positiv og blid og viser stor omsorg for deg som kunde. Hun er dyktig og nøye og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Julia har stor kapasitet og sier ikke nei til nye utfordringer. Akkurat nå videreutdanner hun seg som veileder for lærlinger, ved siden av jobben i salongen.

Karoline

Karoline

Frisør

Karoline er en behagelig frisør som det er lett å slappe av hos. Hun er nøye og flink på tekniske detaljer i en herreklipp og forming av skjegg. Karoline har god kunnskap og teknikker for å skape vakre blonde nyanser og nydelige, blanke sjokoladebrune farger.

Samah

Samah

Elitefrisør

Samah er utdannet frisør og makeup artist og har jobbet med faget vårt i over 18 år og har tatt Color Master som gir en unik kunnskap om kjemi og fargebehandlinger. Hun er en utrolig allsidig frisør som er like god på klipp og farge, som på å style bruder og makeup. Samah er også verdenskjent for sin fantastiske hodebunnsmassasje.

Alexandra

Alexandra

Lærling Nivå 3

Vårt siste tilskudd i teamet er Alexandra, som skal ta hele læretiden sin hos oss. Alexandra er behagelig, imøtekommende og engasjert. Vi ser allerede at hun er nøye og at hun har god estetisk sans, noe som er viktig i faget vårt. Alexandra får god støtte og veiledning i salongen slik at du føler deg trygg hos henne.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.