SOLLI PLASS

Henrik Ibsens gt. 90, 0255 Oslo

PÅHÅRET SOLLI PLASS

Velkommen til vår grønne velværeoase på PÅHÅRET Solli Plass, midt i smørøyet i Oslo!

Alle som jobber her er engasjerte og kunnskapsrike frisører som ønsker å gi deg en god kundeopplevelse, skreddersydd dine ønsker og behov.

Som vår gjest håper vi at du vil nyte egentid, i omgivelser og interiør litt utenom det vanlige.

Salongen har eget velværerom bak lukkede dører, med dempet avslappende musikk. Du får deilig massasje i ryggen og ikke minst kyndige hender som sjamponerer og masserer hodebunn og hår. Virkelig en følelse av luksus og spa!

Våre ansatte

Rebecca

Rebecca

Avdelingsleder/ Elitefrisør

Rebecca er en erfaren og trygg frisør som har jobbet i PÅHÅRET siden 2009. Hennes stolthet til faget, arbeidsplassen og hennes ydmykhet til deg som kunde, er merkbar når du treffer Rebecca. Hun er opptatt av å legge langsiktige planer for deg som kunde, slik at du ikke bare skal være fornøyd ved kundebesøket i dag, men også at du på sikt skal få akkurat det håret du drømmer om. Dette krever godt håndverk, riktige produkter og god veiledning fra henne. I Rebeccas stol kan du koble av fra hverdagen og fortelle henne om drømmehåret, så tar hun seg av resten. Rebecca er også en meget dyktig make-up artist. Ikke rart at listene til Rebecca nesten alltid er fulle!

Julia

Julia

Frisør

Julia flyttet fra Vestlandet og begynte hos oss på Solli Plass i 2019. Hun er en blid og veldig behagelig frisør som har omsorg for kunden i stolen. Hun får deg til å slappe godt av og nyte et avbrekk i hverdagen Hun er dyktig i faget, er nøye og sier ikke nei takk til nye utfordringer. Julia har gått på Fagskolen ved siden av jobb for å spesialisere seg som faglig veileder og jobber også med opplæring av lærlinger i Hårete Opplæring.

Henriette R

Henriette R

Elitefrisør

Henriette har over 25 års erfaring med både herre og dame frisyrer og har mange trofaste kunder som har gått hos henne i mange år. Hun jobber effektivt og med høy faglig kompetanse som gjør at du føler deg trygg. Hun er omsorgsfull og alltid blid og vil alltid kundens beste. Henriette elsker faget sitt og nye utfordringer og sist men ikke minst er hun særdeles god på veiledning av make up serien vår Jane Iredale.

Samah

Samah

Elitefrisør & Makeup-artist

Samah har over 20 års erfaring som frisør og har mange trofaste kunder. Hun er spesielt opptatt av mennesker og velvære, og kan tilby deg Oslos beste hodebunnsmassasje. Hos Samah kan du nyte og koble helt av i en ellers hektisk hverdag. Hun er en allsidig og dyktig frisør, som vet hvordan hun skal skape en kledelig frisyre og velge farger tilpasset akkurat deg. I tillegg så elsker hun brudestyling, og ønsker å gi deg en god opplevelse på den store dagen.

Alexandra

Alexandra

Lærling nivå 4/ make-up artist

Alexandra vår dyktige lærling og make up artist. Hun er behagelig og imøtekommende og har tilegnet seg mye kompetanse gjennom sin stadig voksende kundegruppe. Du vil som kunde oppleve at hun er nøye, og at hun har god estetisk sans, noe som er viktig i faget vårt. Hun er nå på lærlingenivå 4 i vårt system. Alexandra gir deg gjerne veiledning i Make up serien vår, Jane Iredale.

Sofie

Sofie

Lærling Nivå 3

Sofie har vært lærling hos oss litt over ett år. I løpet av dette året, har hun vært med i NM, Årets Lærling og holdt kurs med vårt kreative team, FRONT. Hun tryller frem de mykeste farger og stylinger, og viser deg mer enn gjerne hvordan du får til varmeverktøy hjemme. Sofie er for tiden i Spania på utveksling. Hun er tilbake i salongen fra Desember av. Du kan likevel booke tid hos Sofie via nettbooking eller ved å ringe oss.

Sarah

Sarah

Lærling Nivå 2

Sarah er en av våre nye og lovende lærlinger. Hun har deltatt i NM og vært med på å skape en innovativ hårvisning i regi av På Hårets lærlinger. Hvis du trenger en god rundbørsteføhn, skal du gå til Sarah. Hun er også stor fan av folieteknikk og ønsker å skape mange myke og fine farger fremover.

Madeleine

Madeleine

Lærling Nivå 2 og Makeup-artist

Madeleine er en av våre nye og lovende lærlinger. Hun har jobbet i operaen som sminkør og gjort make up til kortfilmer. Med et godt øye for estetikk, gir hun deg gjerne tips til make up som komplimenterer hårfargen. Madeleine gleder seg til å utforske frisørfaget, og synes det er spesielt spennende med tekstur og form.

Henriette B

Henriette B

Seniorfrisør og eier

Henriette har lang og bred erfaring med over 26 år i faget hvor hun har vært aktiv i ulike deler av bransjen. I løpet av karrieren har hun blant annet vært kursholder for Front, L'Orèal og Shu Uemura art of hair. Hun er opptatt anatomiske forutsetninger/helheten og vil veilede og se mulighetene gitt dine ønsker og behov. Hun er opptatt av estetikk og vil alltid være ærlig for å gi deg en frisyre og farge som du kler og klarer å opprettholde selv. Når du er hos Henriette vil du alltid møte en engasjert og tilstedeværende frisør som ønsker å inspirere og gi deg en avkobling fra hverdagen, litt hverdagsluksus rett og slett.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.