SKØYEN

Karenslyst Allé 46, 0279 Oslo

Velkommen til Skøyen

Salongen har en meget behagelig og harmonisk atmosfære, hvor du kan senke skuldrene og ta en pause fra hverdagen. Dyktige frisører gir deg en avslappende opplevelse og kyndig veiledning til den riktige frisyren for deg. Mange av frisørene her har lang fartstid og er høyt utdannet i faget. Kompetansen deres er din trygghet. Unn deg en deilig hodebunnsmassasje neste gang, det er en opplevelse!

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Kristine

Kristine

Elitefrisør & Makeup artist

Kristine er en positiv og blid jente som strekker seg langt for du skal bli fornøyd. Hun har jobbet på Skøyen siden 2014. Kristine er nøye og effektiv. Hennes grundighet starter alltid med en god konsultasjon hvor dere sammen blir enige hvilket resultat som ønskes. Hun er flink med de små detaljer som utgjør store forskjeller og som kan gi frisyren en wow-effekt. Det er godt å være kunde hos Kristine.

Rebecca

Rebecca

Elitefrisør

Rebecca er en erfaren og trygg frisør som har jobbet på Skøyen siden 2009. Hennes stolthet til faget, arbeidsplassen og hennes ydmykhet til deg som kunde, er merkbar når du treffer Rebecca. Hun er opptatt av å legge langsiktige planer for deg som kunde, slik at du ikke bare skal være fornøyd ved kundebesøket i dag, men også at du på sikt skal få akkurat det håret du drømmer om. Dette krever godt håndverk, riktige produkter og god veiledning fra henne. I Rebeccas stol kan du koble av fra hverdagen og fortelle henne om drømmehåret, så tar hun seg av resten. Rebecca er også en meget dyktig make-up artist. Ikke rart at listene til Rebecca nesten alltid er fulle!

Benedicte

Benedicte

Frisør

Benedicte begynte sin læretid hos PÅHÅRET Skøyen i 2014 og har jobbet der siden. Hennes behagelige og fleksible vesen gjør at du garantert vil trives i solen hos Benedicte. Hun er flink til å finne gode løsninger for å få til akkurat det du ønsker deg. Hos Benedicte får du egentid, god kvalitet og flotte resultater.

Isabel

Isabel

Frisør

Isabel er en kreativ jente med godt humør. Hun brenner for herreklipp og det å skape flotte fargenyanser, men liker variert arbeid og er en «allround» frisør som mestrer det aller meste.  Hos Isabel vil du kjenne på en rolig og avslappet atmosfære hvor du blir godt ivaretatt.

Cathinka

Cathinka

Lærling Nivå 4

Cathinka er salongens nysgjerrige lærling. Hun er lærevillig, flink og takler stadig nye utfordringer. Booker du time hos Cathinka vil hun ta godt vare på deg og gjøre sitt aller beste for å oppfylle dine ønsker. Cathinka får god støtte og veiledning i salongen slik at du føler deg trygg hos henne. Du kan følge noen av Cathinkas arbeider på Instagram.

Lisa

Lisa

Det er lett å trives i stolen hos Lisa, med en lett tone og positivitet får hun alle til å føle seg vel. Lisa er kreativ og har ett godt øye for detaljer. Hun kommer gladelig med forslag til små eller store endringer av klipp eller farge.

Jelena

Jelena

Avdelingsleder / Elitefrisør

Jelena har jobbet på Skøyen siden 2012. Hun er serviceinnstilt og effektiv med fokus på detaljer, og et stor ønske om at du skal ha en god opplevelse. Hun er derfor spesielt opptatt å finne ut hva dine ønsker og behov er, slik at hun kan tilpasse fargenyanser og stil til det du ønsker og kler. Jelena er dyktig på farge og finner frem til flotte nyanser av striper og kledelige farger som passer din hudtone. Med lang erfaring og opparbeidet effektivitet, vil du føle deg godt ivaretatt hos Jelena.

Cathrin

Cathrin

Seniorfrisør

Cathrin er en varm og sjarmerende emigrert svenske med et virkelig godt øye for detaljer. Hun har lang erfaring og har opparbeidet seg som en usedvanlig dyktig colorist. Faktisk så god at hun underviser ikke bare alle frisørene i PÅHÅRET, men holder også fargekurs for frisører over hele landet. Hun elsker å perfeksjonere sitt arbeid uansett om det handler om klipp, farge eller styling. Ønsker du time hos Cathrin må du være ute i god tid da det er stor etterspørsel etter hennes unike kompetanse. Sjekk gjerne ut noen av hennes arbeider på hennes instagram! Insta @colorbycathrin og @colorme.cathrin

Annmari

Annmari

Lærling

Annmari er en jente med godt humør som elsker å holde på med fargebehandlinger. Driver med alle type behandlinger, men brenner for å klippe krøller og style krøllete hår. Hun er en lærling som liker utfordringer og mestrer det meste. Hos Annmari vil du føle deg godt i vare tatt og avslappet.

Salongnyheter

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.