SKØYEN

Karenslyst Allé 46, 0279 Oslo

Velkommen til Skøyen

Salongen har en meget behagelig og harmonisk atmosfære, hvor du kan senke skuldrene og ta en pause fra hverdagen. Dyktige frisører gir deg en avslappende opplevelse og kyndig veiledning til den riktige frisyren for deg. Mange av frisørene her har lang fartstid og er høyt utdannet i faget. Kompetansen deres er din trygghet. Unn deg en deilig hodebunnsmassasje neste gang, det er en opplevelse!

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Jelena

Jelena

Avdelingsleder / Elitefrisør

Jelena er serviceinnstilt og effektiv med fokus på detaljer, og et stor ønske om at du skal ha en god opplevelse. Hun er opptatt å finne ut hva dine ønsker og behov er, slik at hun kan tilpasse fargenyanser og stil til det du ønsker og kler. Jelena er dyktig på farge og finner frem til flotte nyanser av striper og kledelige farger som passer din hudtone.

Cathrin

Cathrin

Seniorfrisør

Cathrin har lang erfaring og har opparbeidet seg som en usedvanlig dyktig colorist. Faktisk så god at hun underviser ikke bare alle frisørene i PÅHÅRET, men holder også fargekurs for frisører over hele landet. Hun elsker å perfeksjonere sitt arbeid uansett om det handler om klipp, farge eller styling. Ønsker du time hos Cathrin må du være ute i god tid da det er stor etterspørsel etter hennes unike kompetanse.

Isabel

Isabel

Frisør

Isabel er en kreativ jente med godt humør. Hun brenner for herreklipp og det å skape flotte fargenyanser, men liker variert arbeid og er en «allround» frisør som mestrer det aller meste.  Hos Isabel vil du kjenne på en rolig og avslappet atmosfære hvor du blir godt ivaretatt.

Rubina

Rubina

Elitefrisør

Rubina er en meget dyktig Elitefrisør, med sine 25 år i bransjen hvor hun har tilegnet seg mye erfaring. Frisørfaget er hennes lidenskap og hun har bygget seg opp en stor og og lojal kundekrets. Hun gjør alle behandlinger og er en perfeksjonist. Hun er opptatt av dine ønsker og at du skal bli fornøyd. Hun deler gjerne sine profesjonelle råd, kommer med gode forslag tilpasset dine ønsker. Som kunde hos Rubina blir du godt ivaretatt.

Benedicte

Benedicte

Frisør

Benedicte begynte sin læretid hos PÅHÅRET Skøyen i 2014 og har jobbet der siden. Hennes behagelige og fleksible vesen gjør at du garantert vil trives i stolen hos Benedicte. Hun er flink til å finne gode løsninger for å få til akkurat det du ønsker deg. Hos Benedicte får du egentid, god kvalitet og flotte resultater.

Lisa

Lisa

Frisør

Det er lett å trives i stolen hos Lisa, med en lett tone og positivitet får hun alle til å føle seg vel. Lisa er kreativ og har ett godt øye for detaljer. Hun kommer gladelig med forslag til små eller store endringer av klipp eller farge.

Gro-Marthe

Gro-Marthe

Frisør

Gro-Marthe er en blid jente som lytter til dine ønsker. Hun liker godt å jobbe med farger, hun er serviceinnstilt, og gleder seg til å ha deg som kunde i salongen.

Annmari

Annmari

Lærling Nivå 3

Annmari er en jente med godt humør som elsker å holde på med fargebehandlinger. Driver med alle type behandlinger, men brenner for å klippe krøller og style krøllete hår. Hun er en lærling som liker utfordringer og mestrer det meste. Hos Annmari vil du føle deg godt i vare tatt og avslappet.

Thea

Thea

Frisør

Thea er blid og imøtekommende, hun liker nye utfordringer og er god på å finne løsninger for ditt hår og som kan passe for deg. Thea gjør alle type behandlinger og tar gjerne utfordringer med spreke og crazy farger, om det skulle være ditt ønske. En behagelig opplevelse får du garantert hos Thea!

Kristine

Kristine

I permisjon - Ass. avdelingsleder Elitefrisør & Makeup artist

Kristine er en positiv og blid jente som strekker seg langt for du skal bli fornøyd. Hun har jobbet på Skøyen siden 2014. Kristine er nøye og effektiv. Hennes grundighet starter alltid med en god konsultasjon hvor dere sammen blir enige hvilket resultat som ønskes. Hun er flink med de små detaljer som utgjør store forskjeller og som kan gi frisyren en wow-effekt. Det er godt å være kunde hos Kristine.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.