Avfarging

Avfarging er en behandling hvor vi fjerner «gammel» farge. Avfargingen lysner i hovedsak de tidligere fargepigmentene som har blitt påført håret, men dessverre ikke uten å lysne også dine egne naturlige fargepigmenter. Du kan ikke forvente at en avfarging kun betyr å fjerne fargen som tidligere har blitt påført. En avfarging gjør kun at håret blir lyst nok til å påføre en ny ønsket fargenyanse.

Det blir nesten som når man pusser opp og skal male er rom i en ny farge, da er man nødt til å fjerne gammel farge og få underlaget lyst nok før man påfører ny ønsket farge.

Denne behandlingen vil alltid være en forberedelse til annen fargebehandling og kan ikke bestilles alene. Frisøren vil hjelpe deg med å vurdere om ditt hår vil tåle behandlingen. 

Avfarging

Avfarging inneholder:

  • Konsultasjon
  • Kjemisk avfarging
  • Utskylling og hårvask 
  • Tørk

Estimert totaltid på behandlingen: 30-60 min- husk at glossing/ny farge vil komme i tillegg. 

Virketiden på avfargingen vil variere utfra ditt utgangspunkt og ønsket resultat, derfor er dette et estimat for den totale tiden. Siden avfarging er vanskelig å si eksakt virketid, så anbefaler vi deg å ta kontakt direkte med salongen for å booke denne behandlingen, slik at dere sammen kommer frem til riktig tid.

For priser til PÅHÅRET avdeling Dale, vennligst velg Dale og VÅRE BEHANDLINGER

Avfarging