SANDVIKA

Claude Monets Alle 24, 1338 Sandvika

Velkommen til Sandvika

PÅHÅRET Sandvika er kjedens største salong i Bærum.  

Her finner du en rolig og behagelig atmosfære. Frisørene her har mye kompetanse om hår og hodebunn, og er en gjeng med hjerte for faget og lidenskapelig opptatt av å lære seg nye farge- og klippeteknikker. 

Kom gjerne innom for å ta en gratis hårtest, så får du skreddersydde produkter tilpasset ditt hårs behov akkurat nå. 

 Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Kate

Kate

Avdelingsleder / Elite Frisør

Kate er en sprudlende jente som sprer mye positiv energi rundt seg. Med mange års erfaring er hun fortsatt kreativ og har du lyst på litt endring hjelper Kate deg gjerne. Stor eller liten endring, klipp eller farge, Kate er dyktig og kan mye. Hos Kate vil du føle deg trygg, hun har lang erfaring og strekker seg langt for at du skal blir fornøyd. Du kan se noen av Kate sine arbeider på Instagram

Hege

Hege

Elitefrisør

Hege er en rolig og behagelig jente som har jobbet i Sandvika i mange år. Hun har lang erfaring og lytter omtenksomt etter dine ønsker og behov. Hege er en populær frisør med mange faste kunder og til tider velidg stor pågang. Hos Hege vil du få oppleve en behagelig hårvask som virker avslappende i en hektisk hverdag. Hege er spesielt god på korte dameklipper og kledelige bobfrisyrer. Du kan se noen av Hege sine arbeider på Instagram

Ann Kristin

Ann Kristin

Elitefrisør

Ann Kristin er positiv og blid og elsker faget sitt. Hun har jobbet som frisør i hele 25 år og har også mesterbrev. Med sin lange erfaring og skaperevne føler du deg helt trygg i stolen hos Ann Kristin. Hennes største lidenskap er klipp. Hun tryller frem de mest fantastiske frisyrer for å fremheve akkurat det som er mest kledelig til deg. Vurdere du å ta permanent så er hun en kløpper til å lage krøller.

Lise

Lise

Elitefrisør

Lise er en rolig og behagelig frisør som elsker å gi kundene sine en opplevelse av velvære. Er du stresset, og trenger en pustepause fra hverdagen, kan Lise kanskje klare å senke skuldrene dine, i allefall kan du få nyte en deilig stund med litt ekstra pleie. Lise er god på farge og bruker ulike folieteknikker for at du skal få det beste fargeresultatet. Har du naturlige krøller og sliter med å finne en frisør som er god på å klippe/forme krøllene dine? Prøve Lise, hun har god erfaring med og liker godt å jobbe med naturlige krøller. Lise utfører også merhårsbehandlinger med Hairtalk. Spør henne gjerne om volumbehandlinger.

Shahla

Shahla

Frisør

Shahla har en ro, og en egen behagelige tilstedeværelse, som gjør det svært godt å være kunde hos henne. Hun har lang erfaring og mestrer det alle meste. Noe av det hun er aller best på er styling. Skal du noe helt spesielt og ønsker å være ekstra fin, så book en time hos Shahla. Hennes store lidenskap er brudepynting og oppsetning av hår og gjør henne til salongens brudeekspert! Hennes ro kommer godt med på store dager som brylluper og konfirmasjoner. Dersom du er usikker på hvilke produkter som passer til ditt hår er hun også dyktig på å gi gode tips og råd samt skreddersy produkter, helt tilpasset deg og dine behov. Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Christina

Christina

Frisør

Christina er salongens sjarmerende danske. En herlig, leken og glad jente, som man blir i godt humør av. Hun liker utfordringer og er opptatt av å finne gode løsninger for deg. Hennes store faglige lidenskap er herreklipp, hun er helt i sitt rette element når det kommer til å lage skinfade. Christina jobber også mye med extension, og ønsker du å lære mer om volumbehandlinger eller lyst til å prøve det ut? Spør etter Christina neste gang.

Jeanette

Jeanette

Frisør

Jeanette er omsorgsfull gjør sitt ypperste for at du skal føle deg ivaretatt. Med god erfaring og masse kunnskap kan du spørre henne om det meste du lurer på om hår og hodebunn. Hva du bør gjøre hjemme og hvordan du kan lage ulike stiler på frisyren din. Jeanette er faglig dyktig og opptatt av å hjelpe deg, slik at du blir fornøyd ikke bare når du er i salongen, men også hjemme!

Ida

Ida

Frisør

Ida er salongens fargerike, med sitt rolige behagelig vesen liker hun å hjelpe mennesker å finne en måte og utrykke seg på. Hun elsker å jobbe kreativt med ulike farger og nyanser, og har du lyst på farger son skiller seg skikkelig ut, så skrider Ida gjerne til verks. Du kan se noen av Ida sine arbeid på Instagram.

Emilie

Emilie

Junior nivå 2/ make-up artist

Emilie er vårt nyeste tilskudd i Sandvika. Hun er en ivrig og sprudlende sørlending, som er flink til å se behovet til kunden sin. Emilie er utdannet makeupartist, og er spesielt god på forming av bryn. Hun er trygg i rollen sin som lærling, og er fokusert på å gi deg det lille ekstra. Ønsker du en fresh farge, tar hun gjerne utfordringen! Du kan se arbeidet til Emilie på Instagram som er linken under.

Salongnyheter