RÅDHUSPASSASJEN

Olav Vs Gate 6, 0161 Oslo

OBS! Rådhuspassasjen er midlertidig stengt, da lokalet skal renoveres. 

Frisørene er å finne i en av våre andre avdelinger. 

Tone og Nina skal jobbe i avdelingen i Vika

Telefon: 22 83 22 52
Epost: vika@paharet.no
Adresse: Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo

Amy, Stine og Elise finner du i Bogstadveien

Telefon: 22 69 07 57
Epost: bogstadveien@paharet.no
Adresse: Bogstadveien 46B, 0366 Oslo

Linn avdelingen i Barcode, når hun er tilbake fra permisjon. 

Telefon: 40 55 30 36
Epost: barcode@paharet.no
Adresse: Dronning Eufemias gate 20, 0191 Oslo

Våre ansatte

Tone

Tone

Frisør

Tone har 30 års erfaring fra faget. Med kurs fra inn og utland har hun kunnskap og erfaring i bøtter og spann. Tone elsker jobben sin og søker alltid nye utfordringer. Hun er kreativ og viser raskt forståelse for dine ønsker. Som kunde hos Tone får du en behagelig opplevelse hvor hun er trygg, rolig og har en lun og fin humor.

Nina

Nina

Frisør

Nina er blid og positiv og har nesten 30 års fartstid i faget. Med mange kurs i inn og utland opp gjennom årene, har hun opparbeidet masse erfaring og er en faglig sterk frisør. Nina er genuint opptatt av faget og gjør alt for at kunden skal bli fornøyd. Det er ikke rart at Nina har mange faste og lojale kunder! Hun er utadvendt og omgjengelig, du vil garantert trives i stolen hos Nina.

Stine

Stine

Frisør

Stine er en kreativ og løsningsorientert ung dame. Fullstendig uredd og digger å lære nye ting. Stine er nysgjerrig og alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder klipp eller farge. Hun er tett på trender og inspirerer ofte til endring. Hun er tålmodig, med øye for detaljer og elsker å være med på å style på fotoshoots. Du kan se mange av de flotte arbeidene til Stine på Instagram.

Amy

Amy

Ass. avdelingsleder - Frisør

Amy er en blid og hyggelig jente med lang erfaring i frisørfaget. Som frisør vil hun alltid gjøre sitt beste for at du får det du ber om. For Amy kommer alltid kunden først, og det viktigste er at du blir fornøyd og føler deg godt tatt imot.

Elise

Elise

Frisør

Elise er en rolig, blid, positiv og ryddig person som arbeider nøye og systematisk. Farge og lysning er hennes passion. Hun gjør sitt aller beste for at du skal bli fornøyd og få den stilen og frisyren du ønsker deg. På Instagram kan man se flere av hennes arbeider.

Linn

Linn

Elitefrisør

Linn er en ryddig og grundig svenske, med lang erfaring i yrket. Hun er opptatt av kvalitet til fingerspissene og elsker å yte service! Arbeidene hennes utføres grundig slik at du får frisyre og farger som både er kledelige og holdbare. Med hennes erfaring og øye for det elegante, får du de lekreste frisyrer og blir godt ivaretatt. Du kan se mange av hennes flotte frisyrer på Instagram.