RÅDHUSPASSASJEN

Olav Vs Gate 6, 0161 Oslo

Velkommen til Rådhuspassasjen

I hjertet av Oslo finner du PÅHÅRET Rådhuspassasjen, med kort avstand til alle kollektivtilbud. Her har det vært frisørsalong siden 1947. Frisørene her er serviceinnstilt og du møter en blid gjeng med både lang erfaring og kreativitet. De er opptatt av kvalitet, men også att du som kunde skal føle deg hørt og ivaretatt.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Tone

Tone

Frisør

Tone har 30 års erfaring fra faget. Med kurs fra inn og utland har hun kunnskap og erfaring i bøtter og spann. Tone elsker jobben sin og søker alltid nye utfordringer. Hun er kreativ og viser raskt forståelse for dine ønsker. Som kunde hos Tone får du en behagelig opplevelse hvor hun er trygg, rolig og har en lun og fin humor.

Nina

Nina

Frisør

Nina er blid og positiv og har nesten 30 års fartstid i faget. Med mange kurs i inn og utland opp gjennom årene, har hun opparbeidet masse erfaring og er en faglig sterk frisør. Nina er genuint opptatt av faget og gjør alt for at kunden skal bli fornøyd. Det er ikke rart at Nina har mange faste og lojale kunder! Hun er utadvendt og omgjengelig, du vil garantert trives i stolen hos Nina.

Stine

Stine

Frisør

Stine er en kreativ og løsningsorientert ung dame. Fullstendig uredd og digger å lære nye ting. Stine er nysgjerrig og alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder klipp eller farge. Hun er tett på trender og inspirerer ofte til endring. Hun er tålmodig, med øye for detaljer og elsker å være med på å style på fotoshoots. Du kan se mange av de flotte arbeidene til Stine på Instagram.

Amy

Amy

Ass. avdelingsleder - Frisør

Amy er en blid og hyggelig jente med lang erfaring i frisørfaget. Som frisør vil hun alltid gjøre sitt beste for at du får det du ber om. For Amy kommer alltid kunden først, og det viktigste er at du blir fornøyd og føler deg godt tatt imot.

Elise

Elise

Lærling Nivå 4

Elise er salongens lærling. Hun er rolig, blid og positiv, og arbeider nøye og systematisk. Med sin grundighet, jobber Elise for å nå målet sitt om å bli en dyktig frisør. Hun får god støtte og veiledning i salongen slik at du kan være trygg på resultatet. På Instagram kan du se flere av de flotte arbeidene til Elise.

Linn

Linn

I permisjon

Linn er en ryddig og grundig svenske, med lang erfaring i yrket. Hun er opptatt av kvalitet til fingerspissene og elsker å yte service! Arbeidene hennes utføres grundig slik at du får frisyre og farger som både er kledelige og holdbare. Med hennes erfaring og øye for det elegante, får du de lekreste frisyrer og blir godt ivaretatt. Du kan se mange av hennes flotte frisyrer på Instagram.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.