PÅHÅRET Moss

Jeløygata 4, 1531 Moss

Velkommen til PÅHÅRET Moss

Vi er stolte av å kunngjøre åpningen av vår splitter nye frisørsalong i hjertet av Moss! Vårt store og innbydende lokale er designet med deg i tankene, og vi inviterer deg til å oppleve en unik kombinasjon av luksus og inspirasjon.

Vi tror at det riktige miljøet kan være en kjerne for inspirasjon, og det er akkurat det vi har skapt her. Vårt dedikerte team av dyktige frisører er klare til å gi deg en skreddersydd opplevelse, enten det er en ny frisyre, farge eller en avslappende behandling.

Vi er begeistret for å kunngjøre at vi i PÅHÅRET familien jobber hardt med å utvikle en ny og forbedret hjemmeside for å gi deg som kunde en enda bedre opplevelse! Denne oppgraderingen kommer til å gjøre det enklere enn noensinne for deg å finne informasjon, utforske våre tjenester og booke din neste frisøravtale.

Den nye hjemmesiden vil skinne i ny drakt og presentere seg selv i en forbedret utgave rett over nyttår. Vi er sikre på at den vil tilfredsstille alle dine forventninger og gjøre din online opplevelse så smidig og praktisk som mulig.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår nye frisørsalong i Moss, der hvert besøk er en mulighet til å fornye deg selv og skape minnerike øyeblikk. Ta turen innom, og la oss sammen skape magi med håret ditt!

 

 

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.