LYSAKER

Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker

Velkommen til Lysaker

Salongen ligger i et travelt kontorområde, sentralt på Lysaker Torg. Her finner du frisører med lang erfaring og mye kunnskap, samt lærlingen Torin som tilbyr behandlinger til redusert pris. Teamet her er vant til høyt tempo, de er effektive og utfører arbeidet med høy faglig kvalitet. 

Lett adkomst med tog eller buss. Parkeringshus finner du i underetasjen. 

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Thomas

Thomas

Avdelingsleder / Elite Frisør

Thomas er den eneste hanen i kurven og er en hyggelig og imøtekommende ung mann! Som kunde hos Thomas merker du fort at han er utrolig kunnskapsrik og kan faget godt. Han er utdannet colourist og har jobbet som artist for flere brands. Han har også tatt spesialutdannelse innen herreklipp og skjegg/barbering. Thomas er medlem av det kreative teamet til PÅHÅRET og har deltatt i en rekke konkurranser og show. Hans lange og brede erfaring i kombinasjon med hans "easygoing" personlighet gjør besøket hos Thomas trivelig. Hans store og lojale kundegruppe er et sikkert bevis på nettopp det.

Henriette

Henriette

Frisør

Henriette er en sprudlende jente fra Sunnmøre, med mange års erfaring som frisør. Du vil oppleve henne som dyktig, trygg på sin kunnskap og effektiv. Henriette er sosial, liker å prate og elsker å jobbe med mennesker, samtidig er hun flink til å lytte til deg som kunde. Du vil alltid oppleve henne som blid og imøtekommende, det er lett å trives i stolen hos Henriette.

Ismin

Ismin

Frisør

Ismin er en faglig dyktig frisør, som bruker all sin energi for at du skal være superfornøyd når du har vært hos henne. Hun deler gjerne gode råd og tips for å hjelpe deg til å fikse håret ditt hjemme. Hun er spesielt dyktig til å skape vakre fargenyanser og freshe striper. Hun er i tillegg skikkelig god på herreklipp. Ismin har stor kapasitet og holder for tiden på med tilleggsutdannelse innenfor veiledning.

Lisa

Lisa

Frisør

Lisa er en imøtekommende og blid jente, som har jobbet mange år som frisør. Hun er nok den sprekeste i gjengen, hun er stadig å se løpende ute i nabolaget der hun bor. Som 3 barnsmor har hun god tålmodighet og liker å klippe barn. Ønsker du vakre farger med nyanser tilpasset din hudtone eller perfekt blendede stripenyanser? Spør gjerne Lisa, hun har kunnskapen, teknikkene og erfaringen til å skape de vakreste nyanser.

Maria

Maria

Frisør

Maria er en frisør med mange års erfaring i faget. Hun har tidligere drevet egen salong i Afrika, men kom for noen år siden tilbake til Norge, for å fortsette sin karriere her. Vi er glade for å ha Maria på laget, hun er et skikkelig arbeidsjern med god energi og stå-på-vilje! Hun jobber svært effektivt og strekker seg langt for kundene sine. Maria er god på det meste og trives godt med både herre- og dameklipp. Hvis du er dame og vil ha en skikkelig god og holdbar føn, booke en time hos Maria neste gang!

Torin

Torin

Lærling Nivå 3

Torin er vårt nyeste skudd på stammen og lærling fra Adam & Eva skolen. En meget ambisiøs jente som er villig til å jobbe hardt for å nå målene sine, om å gjøre deg så for nøyd at du velger å komme tilbake! Hun er glad i å prøve nye teknikker og metoder, jobber nøye og fokusert, og er hele tiden opptatt av å levere den beste kvalitet. Torin får god støtte og veiledning i salongen og du kan trygt booke time hos henne. Du kan se flere av de flotte frisyrene hun har lagget på Instagram

Salongnyheter