LYSAKER

Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker

Velkommen til Lysaker

Salongen ligger i et travelt kontorområde, sentralt på Lysaker Torg. Her finner du frisører med lang erfaring og mye kunnskap, samt lærlingen Torin som tilbyr behandlinger til redusert pris. Teamet her er vant til høyt tempo, de er effektive og utfører arbeidet med høy faglig kvalitet. 

Lett adkomst med tog eller buss. Parkeringshus finner du i underetasjen. 

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Thomas

Thomas

Avdelingsleder / Elite Frisør

Thomas er den eneste hanen i kurven og er en hyggelig og imøtekommende ung mann! Som kunde hos Thomas merker du fort at han er utrolig kunnskapsrik og kan faget godt. Han er utdannet colourist og har jobbet som artist for flere brands. Han har også tatt spesialutdannelse innen herreklipp og skjegg/barbering. Thomas er medlem av det kreative teamet til PÅHÅRET og har deltatt i en rekke konkurranser og show. Hans lange og brede erfaring i kombinasjon med hans "easygoing" personlighet gjør besøket hos Thomas trivelig. Hans store og lojale kundegruppe er et sikkert bevis på nettopp det.

Lisa

Lisa

Frisør

Lisa er en imøtekommende og blid jente, som har jobbet mange år som frisør. Hun er nok den sprekeste i gjengen, hun er stadig å se løpende ute i nabolaget der hun bor. Som 3 barnsmor har hun god tålmodighet og liker å klippe barn. Ønsker du vakre farger med nyanser tilpasset din hudtone eller perfekt blendede stripenyanser? Spør gjerne Lisa, hun har kunnskapen, teknikkene og erfaringen til å skape de vakreste nyanser.

Paloushe

Paloushe

Frisør og make-up artist

Paloushe er ferdig utdannet frisør og make-up artist. Hun har ekstra kunnskap på form og klipp av skjegg og utfordrer sine herrekundene på å bli bevist på sitt ansiktshår og hvordan de kan forme det. Hun er veldig flink med ansikt, form og farger og tryller frem vakre bryn ved hjelp av treding teknikk og ev farge. Treding og fjerning av unødvendig ansiktshår har hun lang erfaring med og utfører med lett hånd mens du f. eks sitter med farge eller kur i håret.

Maria

Maria

Frisør

Maria er en frisør med mange års erfaring i faget. Hun har tidligere drevet egen salong i Afrika, men kom for noen år siden tilbake til Norge, for å fortsette sin karriere her. Vi er glade for å ha Maria på laget, hun er et skikkelig arbeidsjern med god energi og stå-på-vilje! Hun jobber svært effektivt og strekker seg langt for kundene sine. Maria er god på det meste og trives godt med både herre- og dameklipp. Hvis du er dame og vil ha en skikkelig god og holdbar føn, booke en time hos Maria neste gang!

Peshtiwan

Peshtiwan

Lærling Nivå 3

Peshtiwan er teamets nye lærling. PÅHÅRET er stolte av å kontinuerlig utdanne mange flotte frisører. Vi er en ganske stor opplæringsbedrift og har ca. 30 lærlinger til en hver tid i vårt system. Lærlingene blir fulgt godt opp. De får intensiv undervisning på vårt Akademi, i tillegg følges de tett av gode veiledere i salong. Lærlingene utfører kun behandlinger de har hatt opplæring i, både for at du som kunde skal føle deg trygg og at lærlingene ikke skal få større oppgaver enn de har kunnskap til å håndtere.

Torin

Torin

I permisjon

Torin er lærling på siste lærling nivå, det vil si at hun nærmer seg svennebrevet. Hun er ambisiøs og villig til å jobbe hardt for å nå målene sine, om å gjøre deg så for nøyd at du velger å komme tilbake! Hun er glad i å prøve nye teknikker og metoder, jobber nøye og fokusert, og er hele tiden opptatt av å levere den beste kvalitet. Torin får god støtte og veiledning i salongen og du kan trygt booke time hos henne. Du kan se flere av de flotte frisyrene hun har lagget på Instagram

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.