HUSEBY

Gamle Hovsetervei 4, 0768 Oslo

Velkommen til Huseby

PÅHÅRET Huseby ligger i et lite forretningsbygg på Hovseter. Her finner du en fantastisk hyggelig salong, med meget kompetente frisører som har lang erfaring og stort engasjement for frisørfaget. Salongen er travel og her yrer det alltid av liv, med mange lojale kunder. Ønsker du en behandling til reduserte priser, kan du trygt velge en av salongens flinke lærlinger.   

God og gratis parkering rett foran inngangen, 5 min gange fra T-banen.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: http://kevinmurphy.no/huseby

 

Våre ansatte

Merete

Merete

Eier og avdelingsleder

Merete er salongens fargerike eier og daglige leder. Hun har 45 års erfaring og er genuint opptatt av håndverket og faget. Hennes viktigste mål er å utdanne faglig dyktige og trygge frisører.  Hennes omsorg og varme for sine kolleger, strekker seg langt ut over normalen. I tillegg er Merete internasjonal dommer på høyeste nivå i yrkeskonkurranser, så her har de ansatte virkelig alle muligheter til å bli «the best of the best» i fagets mest krevende tekniske disipliner. Og skal man bli god håndverker kreves det mange timer med trening, så bli ikke overrasket om du ser Merete og gjengens hennes stå å trene i salongen en søndag.

Dana

Dana

Frisør

Dana er frisør med mange års erfaring. Hun evner å gi gode råd og er alltid opptatt av hvordan hun kan imøtekomme dine ønsker. Dana har godt humør, yter førsteklasses service og du kan virkelig kose deg i stolen hos Dana.

Saida

Saida

Frisør

Saida er omtenksom og fleksibel frisør med 25 års erfaring. Hun er veldig glad i mennesker og har et varmt smil som smitter. Saida har mange trofaste kunder, ikke rart når man oppleve Saidas godhet og ikke minst hennes profesjonalitet til faget. Hun elsker jobben sin og hjelper deg gjerne om du ønsker noe nytt.

Nina

Nina

Elitefrisør

Nina elsker faget og kundene sine. Hun er effektiv og fleksibel og gjør alt for at alle skal bli fornøyde. Nina er til stede for deg og bruker sin kunnskap slik at du alltid vil føle deg godt ivaretatt. Ikke rart at Nina har stappfulle kundelister hele året igjennom. Hun har 35 års erfaring i faget og er elitefrisør.

Maria

Maria

Elitefrisør

Maria har emigrert fra Danmark og med hennes sjarmerende dansk/norske språk får du nyte kunnskapen til denne ambisiøse frisøren. Maria har vært Norgesmester 3 år på rad, i den mest tekniske disiplinen som finnes i vårt yrke. Hun har også deltatt internasjonalt i Euroskills og er i tillegg instruktør for Pivot Point, som driver med opplæring av andre frisører. Alt håndverk krever god teknikk og grunnarbeidet er avgjørende for resultatet, her er Maria helt rå. Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Tua

Tua

Frisør

Tua er en kreativ, nøyaktig og med et godt øye for nye trender. Hun er rolig og behagelig. Hun liker å jobbe med alle type mennesker og ulike stilarter. Tua er også konkurransefrisør, som bidrar til at hun blir enda bedre på det grunnleggende tekniske ferdighetene i faget. Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Jillian

Jillian

Lærling Nivå 3

Jillian er en rolig og behagelig person med mange års utdanning i kunst og har utviklet seg et godt øye for design, fasonger, og fargenyanser. Som lærling drives hun av å produsere gode resultater og finne det som er estetisk vakkert. Hun er detaljorientert og opptatt av kvalitet for å sørge for at du får en frisyre som tilpasset din stil og utseende.

Salongnyheter

Årets Frisør 2022

PÅHÅRET med flere nominasjoner Internasjonalt og nasjonalt i prestisjetunge frisørkonkurranser.