HUSEBY

Gamle Hovsetervei 4, 0768 Oslo

Velkommen til Huseby

PÅHÅRET Huseby ligger i et lite forretningsbygg på Hovseter. Her finner du en fantastisk hyggelig salong, med meget kompetente frisører som har lang erfaring og stort engasjement for frisørfaget. Salongen er travel og her yrer det alltid av liv, med mange lojale kunder. Ønsker du en behandling til reduserte priser, kan du trygt velge en av salongens flinke lærlinger.   

God og gratis parkering rett foran inngangen, 5 min gange fra T-banen.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: http://kevinmurphy.no/huseby

 

Våre ansatte

Merete

Merete

Eier og avdelingsleder

Merete er salongens fargerike eier og daglige leder. Hun har 45 års erfaring og er genuint opptatt av håndverket og faget. Hennes viktigste mål er å utdanne faglig dyktige og trygge frisører.  Hennes omsorg og varme for sine kolleger, strekker seg langt ut over normalen. I tillegg er Merete internasjonal dommer på høyeste nivå i yrkeskonkurranser, så her har de ansatte virkelig alle muligheter til å bli «the best of the best» i fagets mest krevende tekniske disipliner. Og skal man bli god håndverker kreves det mange timer med trening, så bli ikke overrasket om du ser Merete og gjengens hennes stå å trene i salongen en søndag.

Dana

Dana

Frisør

Dana er frisør med mange års erfaring. Hun evner å gi gode råd og er alltid opptatt av hvordan hun kan imøtekomme dine ønsker. Dana har godt humør, yter førsteklasses service og du kan virkelig kose deg i stolen hos Dana.

Saida

Saida

Frisør

Saida er omtenksom og fleksibel frisør med 25 års erfaring. Hun er veldig glad i mennesker og har et varmt smil som smitter. Saida har mange trofaste kunder, ikke rart når man oppleve Saidas godhet og ikke minst hennes profesjonalitet til faget. Hun elsker jobben sin og hjelper deg gjerne om du ønsker noe nytt.

Nina

Nina

Elitefrisør

Nina elsker faget og kundene sine. Hun er effektiv og fleksibel og gjør alt for at alle skal bli fornøyde. Nina er til stede for deg og bruker sin kunnskap slik at du alltid vil føle deg godt ivaretatt. Ikke rart at Nina har stappfulle kundelister hele året igjennom. Hun har 35 års erfaring i faget og er elitefrisør.

Maria

Maria

Elitefrisør

Maria har emigrert fra Danmark og med hennes sjarmerende dansk/norske språk får du nyte kunnskapen til denne ambisiøse frisøren. Maria har vært Norgesmester 3 år på rad, i den mest tekniske disiplinen som finnes i vårt yrke. Hun har også deltatt internasjonalt i Euroskills og er i tillegg instruktør for Pivot Point, som driver med opplæring av andre frisører. Alt håndverk krever god teknikk og grunnarbeidet er avgjørende for resultatet, her er Maria helt rå. Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Sofia

Sofia

Frisør

Sofia er utadvendt og superhyggelig frisør. Hun lytter til dine ønsker, er god på å veilede deg til et ønsket resultat og strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. I tillegg til sterk kunnskap om nordisk hår er hun også spesialist og master educator i behandling av teksturert hår. Hun underviser i Norden gjennom Pivot Point. Alle kunder kan føle seg trygg på et flott resultat med henne som frisør.

Pirozvan

Pirozvan

Lærling Nivå 3

Pirozvan er herrefrisør. Han har lang erfaring med herrefaget og tar nå utdannelsen også innen damefaget. Han er meget dyktig herrefrisør og tar nye utfordringer på strak arm! Han er positiv og veldig glad i å jobbe med mennesker. Han ser hver og en, du vil få en god opplevelse som kunde hos han og allerede er han en kløpper på føn! Booker du time hos Pirozvan tar han Nivå 4-priser på behandlinger for herre, mens for behandlinger til dame tar han priser på Nivå 3. Bare ring oss om du lurer på noe, vi hjelper gjerne!

Mari

Mari

Resepsjonist og hudpleier

Mari er utdannet hudpleier og er vår herlige resepsjonist . Hun utfører behandlinger som vipper og bryn og er veldig dyktig på make-up.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.