HØVIK

Høvikveien 11, 1363 Høvik

Velkommen til Høvik

En virkelig stemningsfull salong med en rolig og avslappende atmosfære, beliggende i en sjelfull Sveitservilla fra 1890 på øvre Høvik. Her fyres det i peisen vinteren igjennom, og i salongens avskjermende sjamponering-sone vil du få en opplevelse av ro og velvære. Salongen er familievennlig og ligger i et boligstrøk med busstopp rett utenfor, og kort gange til toget. Gratis parkering ved inngangen.

Frisørene har en god miks av lang erfaring og ungdommelig energi, og tilleggsutdannelse innenfor ulike fagfelt, som Colorist, Hairtalk og Keratin-behandling, slik at du får gode råd og innspill til valg av produkter, makeup, hodebunnsbehandlinger og mye mer. Flere er utdannet Hårologer og utfører gjerne en gratis hårtest av ditt hår. Kom innom for en uforpliktende samtale!

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Stina

Stina

Eier og avdelingsleder

Stina er eier og daglig leder av salongen. Hun var aktiv konkurransefrisør i mange år, har vært Norges mester flere ganger, deltatt i Nordisk Mesterskap, samt Euroskills. Hun er ikke bare en høyt meritert frisør, men har også et varmt og stort hjerte med omsorg for sine kunder og ansatte. Stina strekker langt ut over normalen for å skape et godt sted å være for alle i Det Gule Huset.

Katerina

Katerina

Frisør

Katerina er en aktiv jente med mye energi. Hun er kunnskapsrik og har høy kompetanse om produkter og hva håret ditt trenger til ulik tid. Katerina har vært sulten på ny kunnskap, noe som har ført til at hun i dag er Hårolog (som betyr at hun kan mye om hårets oppbygning og egenskaper), og hun er også salongen sminke-ekspert. Som kunde hos Katerina får du effektivitet og god presisjon i klippen, noe herrekundene hos Katerina verdsetter. En god klipp betyr at ikke bare at den er utført teknisk bra, men den er også tilpasset ditt hår og ansikt. Da holder klippen seg også finere lengre. Katerina utfører også HairTalk og Keratin behandlinger. Du kan se noen av Katerina sin arbeider på Instagram

Polina

Polina

Frisør

Polina er dedikert og tillitsfull og vil alltid være ærlig for å gi deg en frisyre og farge som vil kle deg. Hun har deltatt i en rekke bransjekonkurranser i inn- og utland, noe som har gitt henne et meget godt øye for fargenyanser, form og proporsjoner som vil passe godt til hver unike kunde. Som tidligere konkurransefrisør blir man svært god på teknikker som skaper bevegelse og volum. Ikke alle frisører behersker dette, men Polina har trent og øvd og da sitter teknikkene perfekt! Polina er også utdannet til å utføre HairTalk og Keratin behandlinger. Du kan se noen av Polina sine arbeider på Instagram

Andrea

Andrea

Lærling Nivå 4

Andrea er en rolig og behagelig jente med et stort hjerte for faget. Hun får god støtte og veiledning i salongen, slik at du trykt kan bestille behandlinger hos henne. Du må ikke ha dårlig tid, da behandlingene tar lengre tid og veileder må kontrollere underveis. I tillegg er Andrea med i et internasjonalt kreativ team, Young Fondation Guillaume, så hun har store ambisjoner i sin utvikling til å bli en dyktig frisør.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.