HØVIK

Høvikveien 11, 1363 Høvik

Velkommen til Høvik

En virkelig stemningsfull salong med en rolig og avslappende atmosfære, beliggende i en sjelfull Sveitservilla fra 1890 på øvre Høvik. Her fyres det i peisen vinteren igjennom, og i salongens avskjermende sjamponering-sone vil du få en opplevelse av ro og velvære. Salongen er familievennlig og ligger i et boligstrøk med busstopp rett utenfor, og kort gange til toget. Gratis parkering ved inngangen.

Frisørene har en god miks av lang erfaring og ungdommelig energi, og tilleggsutdannelse innenfor ulike fagfelt, som Colorist og Hairtalk, Keratin-behandling, Colorist og HairTalk, slik at du får gode råd og innspill til valg av produkter, makeup, hodebunnsbehandlinger og mye mer. Flere er utdannet Hårologer og utfører gjerne en gratis hårtest av ditt hår. Kom innom for en uforpliktende samtale!

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Stina

Stina

Eier og avdelingsleder

Stina er eier og daglig leder av salongen. Hun var aktiv konkurransefrisør i mange år, har vært Norges mester flere ganger, deltatt i Nordisk Mesterskap, samt Euroskills. Hun er ikke bare en høyt meritert frisør, men har også et varmt og stort hjerte med omsorg for sine kunder og ansatte. Stina strekker langt ut over normalen for å skape et godt sted å være for alle i Det Gule Huset.

Mari Elena

Mari Elena

Frisør

Mari er salongens solstråle! Hun er superblid og vet ikke hva godt hun kan gjøre for kundene sine. Hun er utadvendt og omsorgsfull, med masser av erfaring og faglig tyngde. Mari behersker det aller meste og har i tilleggsutdannelse som Colorist kan få frem de vakreste nyanser og flotte farger. På toppen av det så har hun også utdannet seg som Keratinbehandler og er opplæringsansvarlig i salongen. Er du nysgjerrig på om keratinbehandling er noe for deg? Spør gjerne Mari om en uforpliktende og gratis konsultasjon! Mari utfører også HairTalk for hårforlengelse og fylde.

Katerina

Katerina

Frisør

Katerina er en aktiv jente med mye energi. Hun er kunnskapsrik og har høy kompetanse om produkter og hva håret ditt trenger til ulik tid. Katerina har vært sulten på ny kunnskap, noe som har ført til at hun i dag er Hårolog (som betyr at hun kan mye om hårets oppbygning og egenskaper), og hun er også salongen sminke-ekspert. Som kunde hos Katerina får du effektivitet og god presisjon i klippen, noe herrekundene hos Katerina verdsetter. En god klipp betyr at ikke bare at den er utført teknisk bra, men den er også tilpasset ditt hår og ansikt. Da holder klippen seg også finere lengre. Katerina utfører også HairTalk og Keratin behandlinger. Du kan se noen av Katerina sin arbeider på Instagram

Lise

Lise

Frisør

Lise er like vakker på innsiden som utsiden. Hun er varm, lyttende og tilstede for kunder og kolleger. Som kunde hos Lise får du en god tilpasset klipp og en farge spesialdesignet deg og ditt hår. Nøyaktighet til fingerspissene beskriver henne, noe som er grunnleggende for godt utført håndverk. Hos Lise kan du får perfekte foliestriper med vakre nyanser tilpasset din hudtone. Lise har også en god kompetanse innen HairTalk og Keratin behandling. Du kan se noen av Lise sine arbeider på Instagram

Polina

Polina

Frisør

Polina er dedikert og tillitsfull og vil alltid være ærlig for å gi deg en frisyre og farge som vil kle deg. Hun har deltatt i en rekke bransjekonkurranser i inn- og utland, noe som har gitt henne et meget godt øye for fargenyanser, form og proporsjoner som vil passe godt til hver unike kunde. Som tidligere konkurransefrisør blir man svært god på teknikker som skaper bevegelse og volum. Ikke alle frisører behersker dette, men Polina har trent og øvd og da sitter teknikkene perfekt! Polina er også utdannet til å utføre HairTalk og Keratin behandlinger. Du kan se noen av Polina sine arbeider på Instagram

Paloushe

Paloushe

Lærling Nivå 4

Paloushe er siste års lærling og utfører alle behandlinger som en frisør, men til redusert pris. Hun har ekstra kunnskap på form og klipp av skjegg og utfordrer sine herrekundene på å bli bevist på sitt ansiktshår og hvordan de kan forme det. Hun er veldig flink med ansikt, form og farger og tryller frem vakre bryn ved hjelp av treding teknikk og ev farge. Treding og fjerning av unødvendig ansiktshår har hun lang erfaring med og utfører med lett hånd mens du f. eks sitter med farge eller kur i håret. Paloushe er også vår Jane Iredale ekspert og veileder deg til en naturlig makeup basert på din ansiktsform, hud og øyenfarge. Unn deg en gratis veiledning og se hva hun kan trylle frem.

Sine Anett

Sine Anett

Frisør

Sine Anett er en rolig og behagelig frisør som gjerne gir deg en deilig pause fra hverdagen med en god terapeutisk hodebunnsmassasje.  Må prøves! Hun har mange faste herrekunder, men er i tillegg supergod på oppsetninger og styling. Neste gang du skal være ekstra fin, book gjerne en speedstyling hos Sine Anett. Ønsker du ekstra volum eller hårforlengelse så er hun sertifisert Hairtalk-frisør og tar gjerne en uforpliktende samtale hvis du vil høre mer om mulighetene med Hairtalk.

Salongnyheter