HOSLE

Granåsen 18, 1362 Hosle

Velkommen til Hosle

PÅHÅRET Hosle er den første salongen i kjeden, og ble etablert i 1979.

Dette er en familievennlig salong, beliggende på Hosle senter, et rolig strøk øst i Bærum. Salongen er omkranset av skoler, butikker (Kiwi) og marka. Interiøret er moderne og delikat. Her vil du møte en gjeng med flinke og erfarne frisører. Det er mye godt humør og en harmonisk stemning i salongen. Gratis parkering rett utenfor døren!

Test gjerne ut vår populære Fargerik Tirsdag hvor du får hele 30% rabatt på valgfri fargebehandling mellom 9-16.

Book time i nettbestilling paharet.no eller i vår App PÅHÅRET.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Ida

Ida

Avdelingsleder / Frisør

Ida er en livlig og positiv jente med mye godt humør. Hennes lekende side gjør at hun kommer godt overens med barn, hun er en racer på barneklipp. Ida er også veldig god på styling og fletting, så book gjerne en time til "Speedstyling" hos Ida neste gang du ønsker å få en lekker flette! Ida er i tillegg god på å lage kledelige farger med spill og nyanser tilpasset dine hudtoner, har du lyst til å prøve balayage- effekter i håret ditt, ta gjerne en uforpliktende prat med Ida!

Victoria

Victoria

Elitefrisør

Victoria er en erfaren frisør. Hun blid og sprudlende, samtidig som hun er en strukturert person, hun liker å være effektiv og holde tider. Victoria er nøye med kundene sine, hun er flink til å gi råd og veiledning, og planlegger alltid neste besøk. Hennes mål er at kundene skal klare å stelle håret sitt mellom frisørbesøkene slik at de alltid skal være fine på håret.

Solongo

Solongo

Frisør

Solongo er en rolig, behagelig og varm person. Som frisør er hun strukturert, hun liker å skape et trygt og behagelig besøk og yte den beste service for deg. Solongo har lang erfaring og er opptatt av kvalitet, noe som betyr at du får en godt gjennomarbeidet klipp, som holder fasongen og gjør det enklere for deg å stelle frisyren hjemme. Hun er spesielt opptatt av finish, det betyr at hun er en racer på føning, opprulling og styling. Book en time hos Solongo til vask og føn neste gang du ønsker å være litt ekstra fin!

Ingrid

Ingrid

Frisør

Ingrid er en energisk og positiv person, som liker struktur og orden i hverdagen. Hun er veldig glad i å jobbe med mennesker. God kundeservice er noe hun setter høyt. For å oppnå et best mulig resultat er hun opptatt av å gjøre en god konsultasjon, målet er at du skal bli superfornøyd!

Trine

Trine

Frisør

Trine er en varm, omgjengelig og hyggelig frisør som bor i nabolaget på Hosle. Hun har mange års erfaring og liker spesielt de store behandlingene, som klipp og farge eller striper. Hun har stort fokus på de små detaljene og gjør alt hun kan for at du skal være fornøyd med et besøk hos henne. Trine gir deg en god opplevelse, med god service og et smil om munnen! Du vil garantert hygge deg sammen med Trine.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.