HOLMEN SENTER

Vogellund 6, 1394 Nesbru

Velkommen til Holmen Senter

Avdelingen på Holmen Senteret er det nyeste tilskuddet i PÅHÅRET familien. Salongen finner du inne på Holmen Senter i andre etasje. Et hyggelig senter med flotte butikker. Du ønskes velkommen inn i en fresh og moderne salong med kompetente frisører, klare til å gi deg en god opplevelse av velvære og litt luksus med en deilig hodebunnsmassasje.

Gå ikke glipp av vår populære «Fargerik Tirsdag», der vi gir deg 30% rabatt på en valgfri fargebehandling mellom 9-16.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: http://kevinmurphy.no/holmen

 

Våre ansatte

Cecilie

Cecilie

Avdelingsleder / Elite Frisør

Cecilie er en vennlig, blid og imøtekommende person. Hun er pålitelig og effektiv med ett godt øye for detaljer. Hun er opptatt av at alle hennes kunder skal få høy faglig kompetanse og godt gjennomførte klipper som holder seg fine over tid. Cecilie er rå på å se hva ditt hår trenger og kommer gjerne med forslag om du ønsker noe nytt.

Karoline

Karoline

Frisør

Karoline er en utadvendt og superhyggelig jente. Hun er ambisiøs og kreativ, men samtidig realist i bunn, hun lytter til dine ønsker og er god på å veilede deg frem til et ønsket resultat. Karoline strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. På fritiden drive Karoline med cosplay.

Iselin-Mari

Iselin-Mari

Frisør

Iselin-Mari er en blid og positiv jente. Hun er opptatt av å forstå dine ønsker og gir ærlige, faglige tilbakemeldinger på hva som vil kunne fungere for ditt hår. Iselin-Mari har et behagelig vesen og omgir seg med en avslappet energi, som gjør det godt å være kunde hos henne. Hun jobber nøye og effektivt, yter god service og passer alltid på at du har det bra.

Andrea

Andrea

Frisør

Andrea er alltid blid og imøtekommende. Hun jobber effektivt og nøye, som er viktig for å få klipper og farger som er holdbare. Andrea er flink til å finne det som passer deg, og som er i tråd med dine ønsker. Hun er kunnskapsrik på fargeteori og mestrer mange ulike folieteknikker og kan derfor finne det som blir mest optimalt for ditt hår og din frisyre. Andrea har også god erfaring innen herreklipp.

Fia

Fia

Frisør

Fia er en blid og sprudlende jente. Hun jobber effektivt og grundig og har lagt sin elsk på foliestriper og bayalage. Trenger du en god hollywood blow out er Fia personen å gå til. Se hennes flotte arbeider på hennes instagram konto.

Marie

Marie

Lærling Nivå 3

Marie er teamets lærling. Hun er en blid og imøtekommende jente som elsker å lære om frisørfaget og mestre nye utfordringer.

Salongnyheter

Varmeverktøy - hvilket bør jeg velge?

Det kan være lett å brenne seg når man kjøper varmeverktøy. Derfor har vi samlet opp alt du trenger å vite om varmeverktøy, samt hvilke produkter som passer til.

script type="application/ld+json"> { "@context": "https://schema.org", "@type": "HairSalon", "name": "På Håret Holmen Senter", "image": "https://www.paharet.no/media/tgbfvcwn/ph_l_neg_rgb_2.svg", "@id": "https://www.paharet.no/", "url": "https://www.paharet.no/salongene/holmen-senter/", "description": "PÅHÅRET er en av Norges ledende frisørkjeder, med tilsammen 21 salonger. Hos oss skal du forvente å bli behandlet med respekt og bli lyttet til. Vi gir deg en grundig faglig konsultasjon, profesjonell veiledning og sammen kommer vi frem til den behandlingen som vil passe for deg, dine ønsker og ditt behov.", "email": "holmen@paharet.no", "telephone": "454 44 333", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Vogellund 6", "addressLocality": "Nesbru", "postalCode": "1394", "addressCountry": "NO" }, "geo": { "@type": "GeoCoordinates", "latitude": 59.85428830000001, "longitude": 10.4884542 }, "openingHoursSpecification": [{ "@type": "OpeningHoursSpecification", "dayOfWeek": [ "Monday", "Tuesday", "Wednesday", "Thursday", "Friday" ], "opens": "10:00", "closes": "20:00" },{ "@type": "OpeningHoursSpecification", "dayOfWeek": "Saturday", "opens": "09:00", "closes": "18:00" }], "sameAs": [ "https://www.facebook.com/paharetfrisor", "https://www.instagram.com/paharetfrisor/" ] }