HOLMEN SENTER

Vogellund 6, 1394 Nesbru

Holmen Senter

 

Våre ansatte

Cecilie

Cecilie

Avdelingsleder / Elite Frisør

Cecilie er en vennlig, blid og imøtekommende person. Hun er pålitelig og effektiv med ett godt øye for detaljer. Hun er opptatt av at alle hennes kunder skal få høy faglig kompetanse og godt gjennomførte klipper som holder seg fine over tid. Cecilie er rå på å se hva ditt hår trenger og kommer gjerne med forslag om du ønsker noe nytt.

Tone

Tone

Frisør

Tone er en dyktig frisør som elsker å skape lekre nyanser og stripe-effekter som er tilpasset din hudtone og fremhever frisyren din. Er du nysgjerrig på hva permanent kan gjør for deg? Spør Tone, hun hjelper deg med gode tips og råd! Tone klipper også noen helt nydelige bob-frisyrer. Sjekk de flotte arbeidene hennes på Instagram

Karoline

Karoline

Frisør

Karoline er en utadvendt og superhyggelig jente. Hun er ambisiøs og kreativ, men samtidig realist i bunn, hun lytter til dine ønsker og er god på å veilede deg frem til et ønsket resultat. Karoline strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. På fritiden drive Karoline med cosplay.

Iselin-Mari

Iselin-Mari

Frisør

Iselin-Mari er en blid og positiv jente. Hun er opptatt av å forstå dine ønsker og gir ærlige, faglige tilbakemeldinger på hva som vil kunne fungere for ditt hår. Iselin-Mari har et behagelig vesen og omgir seg med en avslappet energi, som gjør det godt å være kunde hos henne. Hun jobber nøye og effektivt, yter god service og passer alltid på at du har det bra.

Andrea

Andrea

Frisør

Andrea er alltid blid og imøtekommende. Hun jobber effektivt og nøye, som er viktig for å få klipper og farger som er holdbare. Andrea er flink til å finne det som passer deg, og som er i tråd med dine ønsker. Hun er kunnskapsrik på fargeteori og mestrer mange ulike folieteknikker og kan derfor finne det som blir mest optimalt for ditt hår og din frisyre. Andrea har også god erfaring innen herreklipp.

Fia

Fia

Frisør

Fia er en blid og sprudlende jente. Hun jobber effektivt og grundig og har lagt sin elsk på foliestriper og bayalage. Trenger du en god føn er Fia personen å gå til. Se hennes flotte arbeider på hennes instagram konto.

Ewelina

Ewelina

Frisør

Ewelina er en engasjert frisør som brenner for faget sitt. Som kunde vil du oppleve at du blir tatt vare på og at hun finner en behandling eller frisyre som passer spesielt til deg. Ewelina sine styrker er farge/striper, form og farge av vipper og bryn. Hun er også veldig flink med barn.

Marie

Marie

Lærling Nivå 4

Marie er en blid og imøtekommende jente som elsker å lære om frisørfaget og mestre nye utfordringer. Hun har opparbeidet seg meget god erfaring på foliestriper noe hun også syns er veldig gøy.

Ammoura

Ammoura

Lærling

Ammoura er vår nyeste lærling. Hun er effektiv, nysjerring og lærer fort. Ammoura møter deg alltid med et varmt og velkomment smil.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.

script type="application/ld+json"> { "@context": "https://schema.org", "@type": "HairSalon", "name": "På Håret Holmen Senter", "image": "https://www.paharet.no/media/tgbfvcwn/ph_l_neg_rgb_2.svg", "@id": "https://www.paharet.no/", "url": "https://www.paharet.no/salongene/holmen-senter/", "description": "PÅHÅRET er en av Norges ledende frisørkjeder, med tilsammen 21 salonger. Hos oss skal du forvente å bli behandlet med respekt og bli lyttet til. Vi gir deg en grundig faglig konsultasjon, profesjonell veiledning og sammen kommer vi frem til den behandlingen som vil passe for deg, dine ønsker og ditt behov.", "email": "holmen@paharet.no", "telephone": "454 44 333", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Vogellund 6", "addressLocality": "Nesbru", "postalCode": "1394", "addressCountry": "NO" }, "geo": { "@type": "GeoCoordinates", "latitude": 59.85428830000001, "longitude": 10.4884542 }, "openingHoursSpecification": [{ "@type": "OpeningHoursSpecification", "dayOfWeek": [ "Monday", "Tuesday", "Wednesday", "Thursday", "Friday" ], "opens": "10:00", "closes": "20:00" },{ "@type": "OpeningHoursSpecification", "dayOfWeek": "Saturday", "opens": "09:00", "closes": "18:00" }], "sameAs": [ "https://www.facebook.com/paharetfrisor", "https://www.instagram.com/paharetfrisor/" ] }