GRÜNERLØKKA

Olaf Ryes plass 6, 0552 Oslo

Velkommen til Grünerløkka

I «hjertet» av det urbane Grünerløkka finner du denne hyggelige og familievennlige salongen. Sentralt beliggende rett ved parken og gangavstand fra Oslo S. Frisørene er kreative, opptatt av trender og bærekraft, og tilbyr produkter som fremmer dette. Du får profesjonell veiledning i en avslappet atmosfære.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Lene

Lene

Vikarierende avdelingsleder/Frisør

Lene er fra Nederland og har vært frisør i Norge siden hun flyttet hit i 2017. Hun er allround-frisør med spesialisering i blond og naturlig spill, men mestrer det meste. Hennes hodebunnsmassasje er det virkelig verdt å prøve. Det viktigste for henne er at du føler deg ivaretatt, at du får et resultat du trives best og framheve det beste i deg. Du kan se flere av Lenes arbeider på Instagram.

Renate

Renate

Elitefrisør

Renate er en glad, positiv og sprudlende frisør som elsker frisørfaget. Hun har lang erfaring som frisør, og tar alle utfordringer på strak arm. Hun har en egen passion for hårfarge, foliestriper og alle fargebehandlinger. Hun klipper damer og herrer. Har du behov for avslapping, er hun meget god på hodebunnsmassasje! Renate er i tillegg utdannet lærer, og frisørlærer og driver podcasten Hårpodden.

Marthe

Marthe

Frisør uten svennebrev

Marthe er en herlig, ærlig og uredd frisør som elsker en god utfordring. Er du ute etter noe nytt, lyst på litt forandring, stort eller lite? Ja, da er Marthe frisøren for deg. Hun er superflink til å se muligheter og har et godt øye for hva som passer ditt hår og ønsket stil. Hun er kreativ og hjelper deg gjerne med anbefalinger, tips og råd! Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Alise

Alise

Lærling nivå 3/ makeup artist

Alise er fra Stavanger og startet sin lærlingtid i januar 2021. Hun er engasjert, imøtekommende og positiv med høy interesse for kreative klipper! Hun er også utdannet makeup artist med stor lidenskap for det!

Caroline Annika

Caroline Annika

I permisjon

Caroline er en behagelig og omtenksom person, som gjør sitt ytterste for at du skal føle deg velkommen og ivaretatt. Hun er nøyaktig og detaljorientert som frisør. Alltid like rolig, med stålkontroll på det meste. Tips! Hun er superflink på farging og forming av bryn! Du kan se flere av Carolines arbeider på Instagram.

Salongnyheter

Varmeverktøy - hvilket bør jeg velge?

Det kan være lett å brenne seg når man kjøper varmeverktøy. Derfor har vi samlet opp alt du trenger å vite om varmeverktøy, samt hvilke produkter som passer til.