GRÜNERLØKKA

Olaf Ryes plass 6, 0552 Oslo

Velkommen til Grünerløkka

 

 I «hjertet» av det urbane Grünerløkka finner du denne hyggelige og familievennlige salongen. Sentralt beliggende rett ved parken og gangavstand fra Oslo S. Frisørene er kreative, opptatt av trender og bærekraft, og tilbyr produkter som fremmer dette. Du får profesjonell veiledning i en avslappet atmosfære.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Renate

Renate

Elitefrisør / Avdelingsleder

Renate er en glad, positiv og sprudlende frisør som elsker frisørfaget. Hun har lang erfaring som frisør, og tar alle utfordringer på strak arm. Hun har en egen passion for hårfarge, foliestriper og alle fargebehandlinger. Hun klipper damer og herrer. Har du behov for avslapping, er hun meget god på hodebunnsmassasje! Renate er i tillegg utdannet lærer, og frisørlærer og driver podcasten Hårpodden.

Marthe

Marthe

Frisør

Marthe er en herlig, ærlig og uredd frisør som elsker en god utfordring. Er du ute etter noe nytt, lyst på litt forandring, stort eller lite? Ja, da er Marthe frisøren for deg. Hun er superflink til å se muligheter og har et godt øye for hva som passer ditt hår og ønsket stil. Hun er kreativ og hjelper deg gjerne med anbefalinger, tips og råd! Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Caroline Annika

Caroline Annika

Frisør

Juliette

Juliette

Frisør

Juliette er kreativ og blid, og har bred erfaring i faget. Hun er flink til å se helheten i det du ønsker og ikke redd for å gjøre større endringer, om du skulle ønske det. Juliettes stolthet til faget har gjort at hun har en rekke ekstra kurs og mer utdanning. Hun kan skryte seg av titler som; Session stylist og Next level colorist. Juliette utfører også extension med Hairtalk til de som drømmer om lengde eller fylde/volum. Hvis du lurer på om merhårsbehandlinger er noe for deg, så ta gjerne en gratis og uforpliktende prat med Juliette, hun gir gode tips og råd!

Isabel

Isabel

Frisør

Isabel er en kreativ jente med godt humør. Hun brenner for herreklipp og det å skape flotte fargenyanser, men liker variert arbeid og er en «allround» frisør som mestrer det aller meste.  Hos Isabel vil du kjenne på en rolig og avslappet atmosfære hvor du blir godt ivaretatt.

Alise

Alise

Lærling nivå 4 av 4/ makeup artist

Alise er lærling på siste nivå, som betyr at hun nærmere seg å være ferdig utdannet frisør. Hun er engasjert, imøtekommende og positiv med høy interesse for kreative klipper! Hun er også utdannet makeup artist med stor lidenskap for det!

Jace

Jace

Lærling Nivå 3

Tannya

Tannya

Lærling Nivå 2

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.