GRÜNERLØKKA

Olaf Ryes plass 6, 0552 Oslo

Velkommen til Grünerløkka

I «hjertet» av det urbane Grünerløkka finner du denne hyggelige og familievennlige salongen. Sentralt beliggende rett ved parken og gangavstand fra Oslo S. Frisørene er kreative, opptatt av trender og bærekraft, og tilbyr produkter som fremmer dette. Du får profesjonell veiledning i en avslappet atmosfære.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Caroline Annika

Caroline Annika

Avdelingsleder / Frisør

Caroline er en behagelig og omtenksom person, som gjør sitt ytterste for at du skal føle deg velkommen og ivaretatt. Hun er nøyaktig og detaljorientert som frisør. Alltid like rolig, med stålkontroll på det meste. Du ser tydelig at Caroline koser seg med arbeidet sitt. Tips! Hun er superflink på farging og forming av bryn! Caroline har lang erfaring, og det sammen med hennes grundighet, får du alltid klipper som er godt gjennomarbeidet som gir god holdbarhet. Du kan se flere av Carolines arbeider på Instagram.

Nora Olivia

Nora Olivia

Frisør

Nora er en hyggelig og imøtekommende jente fra Haugesund. Hun har et behagelig vesen og møter deg alltid med et smil. Nora er en flink frisør som liker ekstra godt å jobbe med langt hår, hun synes det er veldig gøy å jobbe med foliestriper og fargebehandlinger. Det er hyggelig å være kunde hos Nora.

Marthe

Marthe

Frisør uten svennebrev

Marthe er en herlig, ærlig og uredd frisør som elsker en god utfordring. Er du ute etter noe nytt, lyst på litt forandring, stort eller lite? Ja, da er Marthe frisøren for deg. Hun er superflink til å se muligheter og har et godt øye for hva som passer ditt hår og ønsket stil. Hun er kreativ og hjelper deg gjerne med anbefalinger, tips og råd! Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram

Lene

Lene

Frisør

Lene er en blid og sprudlende jente som flyttet fra Nederland til Norge i 2017. Hun har god erfaring og er en god allround-frisør som mestrer det meste. Hennes hodebunnsmassasje er det virkelig verdt å prøve! Hun er opptatt av at du skal få en god opplevelse, et resultat du ønsker deg og gode tips og råd du kan ta med på veien! Lene er språkmektig og snakker nederlandsk, engelsk og norsk flytende. Du kan se flere av Lenes arbeider på Instagram

Salongnyheter

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.