ELVEGANGEN

Elvegangen 11, 1353 Bærums Verk

Velkommen til Elvegangen

PÅHÅRET Elvegangen er 1 av 2 avdelinger på det historierike Bærums Verk. Avdeling Elvegangen ligger i et koselig, frittstående, rødt hus ved eleven.

Teamet som jobber her er engasjerte og kunnskapsrike. De gir deg et personlig frisørbesøk med gode råd og innspill til valg av produkter, make-up, hodebunnsbehandlinger og mye mer. Frisørene varierer fra de med lang erfaring og svært kompetente, til unge lærevillige lærlinger som kan tilby behandlinger til redusert pris. Uansett får du en god og grundig konsultasjon, ønsket behandling og deilig hodebunnsmassasje.

God og gratis parkering på baksiden samt god kommunikasjon med buss.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vårnettbutikk:

Våre ansatte

Tahia

Tahia

Avdelingsleder / Elitefrisør

Tahia setter kunnskap høyt for å sikre at salongen har frisører til enhver kunde. Tahia er en åpen, ærlig og nysgjerrig frisør. Med lang fartstid og stor kundemasse er kunnskapen bred og erfaringen stor. Som frisør er god kommunikasjon og hårforståelse viktig, noe Tahia er spesielt god på. Hun er kreativ og innovativ, og gjør sitt ytterste for deg og håret ditt.

Klaudia

Klaudia

Frisør

Klaudia har skikkelig passion for langt hår og er utrolig flink på å skape lekre farger som fremhever og komplementer frisyren og hudtonen din. Klaudia er god på mange ulike fargeteknikker, så spør henne gjerne om noen av de nye fargetrendene som balayage og folayage kan være noe for deg. Hun er flink til å lytte til dine ønsker og bruker god tid på håret ditt. Hun er også utrolig nøye og dyktig på forming av bryn! Book time til vipper & bryn hos Klaudia neste gang!

Hanne

Hanne

Elite Frisør

Hanne er blid og positiv, og strekker seg langt for å nå sine mål. Hun har mange kunder i sin portefølje, spesielt mange blondiner :-). Hanne har lang erfaring og det oppleves godt å være kunde hos henne. Hun har også god kunnskap om merhårsbehanldinger, Hvis du ønsker mer volum eller hårforlengelse, kan Hanne mye om Hairtalk- systemet. Hun deler gjerne sine gode tips og råd med deg.

Ann Kristin

Ann Kristin

Elitefrisør

Ann Kristin er en voksen dame med masse erfaring og kunnskap. I sine mange år som frisør har hun vært igjennom mange endringer og trender. Hun mestrer de aller fleste teknikker og er rå på mange av de klassiske teknikkene som rundbørsteføn, hvor du garantert for en skikkelig god og holdbar frisyre. Eller permanent, der er hun mesteren selv! Ann Kristin viser stor forståelse og har en varm tilstedeværelse i møte med sine kunder.

Kelly

Kelly

Frisør i 20% stilling

Kelly har mange års erfaring og mye kunnskap innenfor faget. Hun bruker god tid på å forstå dine ønsker og behov, for å sikre at du skal bli fornøyd. Kelly jobber målrettet og grundig for å skape naturlige langvarige farger og stilfulle frisyrer. Hun elsker å jobbe detaljert og er spesielt god på å fremheve ditt hårs naturlige egenskaper.

Malin

Malin

Frisør

Malin er blid og energisk. Hun er imøtekommende og tålmodig og strekker seg langt for hjelpe deg. Malin er flink til å komme med innspill på nye muligheter hvis du er ute etter en liten eller stor endring. Hennes faglige kunnskap strekker seg langt, hun deler gjerne gode tips og råd om produkter, eller veileder deg til hvordan du skal få til frisyren hjemme.

Hilde

Hilde

Frisør

Hilde er en frisør med lang erfaring I faget. Hun har jobbet som frisør i 20 år og har tilegnet seg mye kunnskap, både når det kommer til gamle og nye teknikker. En god føn er prikken over i'en på en god teknisk klipp og her er Hilde god. Hilde er positiv og sprudlende med god energi. Her vil du bli godt tatt vare på.

Sunniva

Sunniva

Lærling Nivå 3

Sunniva er en kreativ og dyktig lærling. Hun har hatt interesse for faget i mange år og har rukket og opparbeide seg stor kompetanse på mange områder i både farge og klipp. Sunniva er behagelig å være kunde hos, hun er nøye og opptatt av det lille ekstra, enten det er en god styling eller en spennende farge.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.