Keratinbehandlinger

Keratinbehandling består av flere typer aminosyrer som sammen bruker hårets eget keratin for å glatte det ut. Dette er løsningen for deg som bruker mye tid på å rette ut håret hver eneste dag, irriterer deg over at håret blir brusete i vått vær og drømmer om glatt hår. 

Keratinbehandling gjør at håret ikke påvirkes av luftfuktighet, er uten frizz, lett å forme og med naturlig glans. Keratinbehandling vil på samme måte som hårfarge gi en «ettervekst», ettersom håret ditt vokser. 

Sliter keratinbehandling på håret? 

Nei! Keratinbehandlinger styrker håret. Frisørene vil kunne hjelpe og forklare hvilken keratinbehandling som vi være best for deg.

Produktene som benyttes er tilpasset ditt hårs utgangspunkt, om det er ubehandlet fra før, farget tidligere eller for ekstra krøllete hår. 

Keratinbehandlinger

Tiden behandlingen tar avhenger av mengde og lengden på håret ditt, i tillegg til hvor krøllete det er i utgangspunktet og om du ønsker det naturlig glatt eller helt glatt. 

Som et utgangspunkt kan vi dele det inn slik:

  • Kort:        2 timer
  • Medium:  3 timer
  • Lang:       4 timer
Vi vil kunne gi deg riktigere estimat hvis du kommer til salongen, slik at vi kan ha en gratis konsultasjon og bli enige om hva du ønsker og hva vi mener må til for å oppnå ønsket resultat.
Merk! Ikke alle våre avdelinger tilbyr denne behandlingen. 
Ta direkte kontakt med ønsket avdeling for mer informasjon om keratinbehandling og booking. 

For priser til PÅHÅRET avdeling Dale, vennligst velg Dale og VÅRE BEHANDLINGER

Keratinbehandling