BOGSTADVEIEN

Bogstadveien 46B, 0366 Oslo

VI PUSSER OPP!

Vi skal pusse opp salongen og holder stengt fra mandag 30. august tom onsdag 29. september.

 

I denne perioden finner dere frisørene i følgende av PÅHÅRET’s salonger:

Tore, Janniche og Estefania jobber hos avdeling Vinderen.

Anne og Linnea jobber hos avdeling Barcode.

Ida Michelle og Marthe jobber hos avdeling Skøyen.

Sandra skal ha fri hele september.

FOR BESTILLING AV TIME:

  1. Velg ønsket avdeling
  2. Klikk på BESTIL TIME knappen
  3. Frisør kan du velge i nedtrekksmenyen øverst i verktøylinjen
  4. eller ring avdelingen direkte så hjelper de deg

Beklager ulempen dette medfører, men vi gleder oss stort  til å ønske dere velkommen i nyoppusset salong!

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Tore

Tore

Avdelingsleder / Frisør

Tore er en positiv og real leder, som bidrar til en behagelig og god stemning blant temaet i Bogstadveien. Å være kunde hos Tore er en fornøyelse. Han er rolig, punktlig og ærlig. Du vil alltid føle at han er 100% til stede for deg, og han strekker seg langt for å gi deg en profesjonell og god behandling. Han har lang erfaring, mange trofaste kunder og er flink til å skape klassiske, pene frisyrer.

Anne

Anne

Frisør

Anne er en blid og imøtekommende frisør. Hun har god erfaring, og er spesielt dyktig på langt hår, særlig det å skape vakre blonde nyanser. Alle blondiner vet at blond ikke bare er blond, Anne er god på å finne den riktige blonde nyansen til din hudtone. Hvis du er ute etter å få perfekte vipper og bryn, er det Anne som er salongens mester på dette!

Janniche

Janniche

Frisør

Janniche er uredd og nytenkende. Har du lyst på noe nytt? Da er Janniche frisøren for deg! Hun er erfaren og dyktig, mestrer mange ulike teknikker og vil alltid jobbe for å finne det som er best for deg. Janniche er flink til å se helheten, i tillegg vil du få en behagelig opplevelse som kunde hos henne.

Marthe

Marthe

Frisør

Marthe er en erfaren frisør og perfeksjonist til fingerspissene. Dette har hun utviklet gjennom mange år som konkurransefrisør. Her snakker vi om å terpe på detaljer, form og avanserte teknikker. Marthe har mange gode plasseringer fra konkurranser i både inn- og utland! Hun leverer grundige klipper, nøyaktige fargeresultater og meget holdbare stylingteknikker.

Sandra

Sandra

Frisør

Sandra er en sprudlende og glad nordlending som du garanter vil trives i stolen hos.  Med sitt gode humør og store engasjement er det alltid godt å komme til Sandra. Ikke bare har hun lang erfaring, men hun er også drivende god. I likhet med Marthe har også Sandra drevet med konkurransefrisering, og det har gjort henne teknisk god og med et meget godt øye for detaljer.

Ida Michelle

Ida Michelle

Frisør

Ida Michelle er en positiv gla-jente. Hun er kreativ og ikke redd for en utfordring. Går du og vurderer om du skal prøve en ny hårfarge? Ta en prat med Ida Michelle, hun kan mye om farge og det å finne riktige nyanser som passer til deg. Ida Michelle har stor arbeidskapasitet og er i tillegg opplæringsansvarlig for lærlingene i salongen. Da må man holde seg oppdatert på trender, teknikker og ikke minst produkter. Hun deler gjerne kunnskapen sin med deg og finner hvilke produkter som vil være best for ditt hår.

Linnea

Linnea

Lærling Nivå 1

Linnea er salongens siste tilskudd og vår flinke lærling. Linnea er positiv og lærevillig. Hun jobber nøye og gjør en grundig jobb. Det er alltid en forutsetning for å bli skikkelig god i faget. Linnea har et stort potensial og mestrer allerede mange teknikker. Hun har blitt dyktig til å få frem flotte blonde nyanser, i tillegg er hun veldig flink til å style langt hår. Linnea får god støtte og følges opp av veiledere i salongen slik at du blir godt ivaretatt.

Estafania

Estafania

Frisør

Estefania er en behagelig og blid jente fra Spania. Hun har lang erfaring som frisør, mestrer alle deler av faget og er spesielt dyktig på herreklipp og styling. Når man ser resultater av hennes arbeider er det tydelige at denne dama vet hva hun gjør og hun elsker det!

Salongnyheter