BOGSTADVEIEN

Bogstadveien 46B, 0366 Oslo

Velkommen til Bogstadveien

Her få oppleve velvære og nyte din frisørbehandling hos kyndige frisører i elegante og sofistikerte lokaler sentralt i Bogstadveien. 

Frisørene her er profesjonelle, faglig dyktige og klare for å hjelpe deg til din ønskede stil!

Parkering er lett tilgjengelig i Stiansen Parkeringshus rett ved salongen. 

 

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Tore

Tore

Avdelingsleder / Elitefrisør

Tore er en positiv og real leder, som bidrar til en behagelig og god stemning blant temaet i Bogstadveien. Å være kunde hos Tore er en fornøyelse. Han er rolig, punktlig og ærlig. Du vil alltid føle at han er 100% til stede for deg, og han strekker seg langt for å gi deg en profesjonell og god behandling. Han har lang erfaring, mange trofaste kunder og er flink til å skape klassiske, pene frisyrer.

Amy

Amy

Ass. avdelingsleder - Frisør

Amy er en blid og hyggelig jente med lang erfaring i frisørfaget. Som frisør vil hun alltid gjøre sitt beste for at du får det du ber om. For Amy kommer alltid kunden først, og det viktigste er at du blir fornøyd og føler deg godt tatt imot.

Marthe

Marthe

Elitefrisør

Marthe er en erfaren frisør og perfeksjonist til fingerspissene. Dette har hun utviklet gjennom mange år som konkurransefrisør. Her snakker vi om å terpe på detaljer, form og avanserte teknikker. Marthe har mange gode plasseringer fra konkurranser i både inn- og utland! Hun leverer grundige klipper, nøyaktige fargeresultater og meget holdbare stylingteknikker.

Ida Michelle

Ida Michelle

Elitefrisør

Ida Michelle er en positiv gla-jente. Hun er kreativ og ikke redd for en utfordring. Går du og vurderer om du skal prøve en ny hårfarge? Ta en prat med Ida Michelle, hun kan mye om farge og det å finne riktige nyanser som passer til deg. Hun holder seg oppdatert på trender, teknikker og ikke minst produkter. Hun deler gjerne kunnskapen sin med deg og finner hvilke produkter som vil være best for ditt hår.

Estefania

Estefania

Frisør

Estefania er en behagelig og blid jente fra Spania. Hun har lang erfaring som frisør, mestrer alle deler av faget og er spesielt dyktig på herreklipp og styling. Når man ser resultater av hennes arbeider er det tydelige at denne dama vet hva hun gjør og hun elsker det!

Stine

Stine

Frisør

Stine er en kreativ og løsningsorientert ung dame. Fullstendig uredd og digger å lære nye ting. Stine er nysgjerrig og alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder klipp eller farge. Hun er tett på trender og inspirerer ofte til endring. Hun er tålmodig, med øye for detaljer og elsker å være med på å style på fotoshoots. Du kan se mange av de flotte arbeidene til Stine på Instagram.

Elise

Elise

Frisør

Elise er en rolig, blid, positiv og ryddig person som arbeider nøye og systematisk. Farge og lysning er hennes passion. Hun gjør sitt aller beste for at du skal bli fornøyd og få den stilen og frisyren du ønsker deg. På Instagram kan man se flere av hennes arbeider.

Juliette

Juliette

Frisør

Juliette er kreativ og blid, og har bred erfaring i faget. Hun er flink til å se helheten i det du ønsker og ikke redd for å gjøre større endringer, om du skulle ønske det. Juliettes stolthet til faget har gjort at hun har en rekke ekstra kurs og mer utdanning. Hun kan skryte seg av titler som; Session stylist og Next level colorist. Juliette utfører også extension med Hairtalk til de som drømmer om lengde eller fylde/volum. Hvis du lurer på om merhårsbehandlinger er noe for deg, så ta gjerne en gratis og uforpliktende prat med Juliette, hun gir gode tips og råd!

Angela

Angela

Lærling Nivå 3

Angela er teamets lærling. Hun er lærevillig og får tett oppfølging i salongen. Hun er lærling på nivå 3 som betyr at hun tilbyr noen behandlinger til redusert pris. Det betyr også at hun trenger noe lengre tid en de mer erfarne frisørene. Er du nysgjerrig på om en behandling hos Angela kan være noe for deg, ring salongen så hjelper vi.

Janniche

Janniche

I PERMISJON

Janniche er uredd og nytenkende. Har du lyst på noe nytt? Da er Janniche frisøren for deg! Hun er erfaren og dyktig, mestrer mange ulike teknikker og vil alltid jobbe for å finne det som er best for deg. Janniche er flink til å se helheten, i tillegg vil du få en behagelig opplevelse som kunde hos henne.

Isabella

Isabella

Lærling Nivå 2

Isabella er en rolig og positiv jente. Hun er teamets nye lærling og er klar for å lære mye nytt. Hun er lærling på nivå 2 som betyr at hun tilbyr noen behandlinger til redusert pris. Det betyr også at hun trenger noe lengre tid en de mer erfarne frisørene. Hun vil alltid gjøre sitt beste og forsikre at kundene hennes går ut fornøyd.

Natasha

Natasha

Natasha er en blid, hyggelig og sosial jente. Hun er glad i å lære nye ting, vil alltid gjøre sitt beste for at du skal bli fornøyd og få ønsket resultat. Hun er oppdatert på trender og elsker alt som har med hår å gjøre.

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.