BARCODE

Dronning Eufemias gate 20, 0191 Oslo

Velkommen til Barcode

Salongen ligger sentralt, midt i den nye bydelen Bjørvika.

Teamet du møter her er kunnskapsrike og faglig sterke. De har masse kompetanse og er oppdatert på teknikker og trender. De deler mer enn gjerne av sin kunnskap for at du skal få gode råd og profesjonell veiledning tilpasset dine ønsker og behov.
Ved et besøk her får du koble av i trivelige omgivelser, bli stelt av kompetente frisører og få servert en deilig kopp kaffe eller te.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk:

Våre ansatte

Stina

Stina

Avdelingsleder

Stina er frisør og avdelingsleder i Barcode. Hun styrer gjengen sin med humor, litt alvor og masse omtanke. Hun har emigrert fra Sverige, og med sin svorsk veileder hun deg fram til ditt perfekte hår, med farger, teknikker og produkter. Stina har passjon for faget, og er oppriktig glad i mennesker.

Nina

Nina

Frisør

Nina er en erfaren og meget effektiv stylist/frisør. Faglig er hun helt rå, spesielt på herreklipp, hennes spesialitet er skinfades. Hun har mange års erfaring med stylistoppdrag for motemagasiner og har gjort en rekke “Bli Ny” - reportasjer for KK.  Nina er opptatt av en sunn livsstil hvor helse og trening er viktig.

Yonas

Yonas

Frisør

Yonas er en imøtekommende og teknisk sterk frisør. Når Yonas ikke jobber er han på treningssenteret 6 dager i uken, han elsker alt innen helse og trening. Han er en menneskekjenner som tar veldig godt vare på kundene sine med sitt utrolig store og varme hjerte.

Monika

Monika

Frisør

Monika er en frisør med meget bred kunnskap og kompetanse innen faget. Med sitt rolige, glade og herlige vesen møter hun deg alltid med et smil. Hun er ekspert på å skape volum og lengder med Hairtalk og lager drømmehår med et stort utvalg av teknikker.

Synnøve

Synnøve

Frisør

Synnøve er en dyktig og effektiv frisør som tar alle utfordringer på strak arm. Med selvsikkerhet og kompetanse leverer hun resultater som står til dine forventninger. Synnøve er god på fargebehandlinger og har et særdeles godt øye for blonde toner. Følg gjerne Synnøve på hennes egen Instagram @hairbysynnove, der hun deler mange av sine flotte resultater.

Nyleen

Nyleen

Frisør

Nyleen er stylist/frisør, hennes sprudlende Haugesund-dialekt gjør deg glad. Hun er superblid, nysgjerrig og alltid klar for en ny utfordring, enten det gjelder klipp eller farge. Hun er tett på trender og det som skjer i bransjen.

Salongnyheter

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.