ASKER SENTRUM

Bankveien 11, 1383 Asker

Velkommen til Asker Sentrum

Salongen ligger sentralt midt i Asker sentrum, og har lyse luftige lokaler og en avslappende atmosfære.

Her finner du kunnskapsrike, dyktige frisører som vil ta godt imot deg. Spør de gjerne om tips og råd innen frisyrevalg, nye fargenyanser eller hvilke produkter som passer best for deg og ditt hår. De hjelper gjerne!

Kom, nyt en god behandling og få servert en deilig kopp kaffe eller et utvalg av te. Alle er velkommen, store som små.

Om ønskelig kan du kjøpe KEVIN.MURPHY-produkter via vår nettbutikk: 

Våre ansatte

Andrea

Andrea

Avdelingsleder / Frisør

Andrea er avdelingsleder for PÅHÅRET Asker sentrum. Med egenskaper som nøyaktighet og tålmodighet leder hun gjengen i Asker på en trygg og fin måte. Som kunde hos Andrea kan du forvente å få gode råd og ærlig veiledning. Med mange års erfaring og meget god kunnskap om hår, hodebunn og produkter, guider hun deg trygt gjennom hele behandlingen. Spør om alt du lurer på, hun deler gjerne av sin rike kunnskap.

Susanne

Susanne

Frisør

Susanne er hyggelig og imøtekommende med mange års erfaring i yrket. Hun lytter til dine ønsker og kommer med gode forslag og anbefalinger til ditt hår og den frisyren du ønsker deg. Lyst på en deilig, uforglemmelig hodebunnsmassasje? Spør etter Susanne, hun er rå på hodebunnmassasje!

Melanie

Melanie

Frisør

Melanie er en effektiv og trygg frisør med mange års erfaring. Hun er nøyaktig, blid og positiv og har alltid fokus på deg og dine ønsker. Med sitt trygge vesen gir hun deg en god opplevelse. Melanie har et godt øye for detaljer, og flink til å skape kledelige former ved kortere klipper.  Hennes nøyaktighet kommer godt med ved legging av foliestriper, slik at du får fargeeffekter som er holdbare og sklir pent inn i frisyren.

Valentina

Valentina

Frisør

Valentina er en effektiv frisør, med lang erfaring. Hun er imøtekommende og god til å lytte. Valentina er Italiensk, så kanskje du vil oppleve en liten smak av Italia ved et besøk hos henne. Hun er spesielt god på føning og styling, og glad i å jobbe med striper og farge.

Heidi

Heidi

Frisør

Heidi er en tålmodig og rolig frisør, hun jobber systematisk og grundig. Heidi har passion for oppsettning og er skikkelig god på styling. Hun er også flink med fargebehandlinger som foliestriper og balayage! Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram.

Silje

Silje

Frisør

Silje er en positiv og blid frisør. Hun er rolig og utfører sitt arbeid med engasjement og vil gjerne hjelpe deg med frisyrevalg som ikke bare er kledelig, men som også passer din livsstil. Silje er punktlig og pliktoppfyllende og flink med fargebehandlinger som foliestriper og balayage. Du kan se noen av hennes arbeider på Instagram.

Adnana

Adnana

Frisør

Adnana er en rolig, blid og behagelig jente, som sprer positiv energi rundt seg. Hun er en trygg frisør med mange års erfaring. Det hun liker aller best er å jobbe med lange hår, klipp, farge og striper, klippe herrer og barn. Hun har også mye erfaring med å ta hull i ørene. Hvis du har du lyst på en forandring vil Adnana ta det som en utfordring. Hun elsker å finne gode løsninger for kundene sine.

Elion

Elion

Lærling Nivå 3

Salongnyheter

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.