Vi har det gøy på jobb

Sosial og morsom arbeidsplass

Hos PÅHÅRET har vi det sosialt og gøy på jobb. Vi har årlige sosiale eventer på tvers av avdelinger og hver tredje uke samler vårt kreative team, FRONT, seg for å nerde seg med faget sammen med litt påfyll av god drikke og pizza.

Å sørge for en sosial og morsom atmosfære i våre salonger utgjør en stor forskjell, både for våre frisører og timekunder. Det skaper et sted hvor du kan være kreativ, utvikle nye ferdigheter og bygge varige relasjoner.

Vi setter pris på å slå ut håret en gang i blant med sosiale arrangementer, og har årlige sammenkomster på tvers av avdelinger.

En kultur der vi dyrker fag

Frisøryrket er et håndverk og for å bli en god håndverker må man ned i dybden. Vi i PÅHÅRET elsker å gå inn i detaljer og virkelig terpe på detaljene. Derfor legger vi opp til arenaer hvor vi kommer sammen, deler kunnskap og dyrker lidenskapen for frisørfaget.

PÅHÅRET har en kultur for å dele kunnskap, ideer og teknikker. Vi investerer i arenaer som skal gjøre det enkelt for de ansatte å lære seg nye ferdigheter og hele tiden ha mulighet til å utvikle seg faglig og kreativt.

Kulturen vår skal også kundene våre merke. Vi jobber med skjønnhet og velvære, og det skal kundene våre oppleve når de besøker oss. Det skal være et avbrekk i hverdagen, og kunden skal oppleve at frisøren har en lidenskap for faget.

Vi har TV-skjermer i alle våre pauserom hvor vi ser opplæringsvideoer, både fra Instagram og YouTube, men også videoer laget av en av våre 170 frisører. Vi har masse kunnskap og erfaring som vi deler med hverandre.

PÅHÅRET-team konkurrerer i NM i frisering

Er du et konkurransemenneske? PÅHÅRET har et eget frisørteam som konkurrerer i NM i frisering. Der konkurrerer vi i de tekniske disiplinene. Vi har også et opplegg for konkurransetrening for de som er interessert i å delta. Også våre lærlinger har mulighet til å konkurrere dersom vi ønsker. En av våre lærlinger reiser i år til Yrkes-VM i Shanghai.

Kursing, workshops og lederutvikling

Vi setter opp mellom 30 til 40 kurs og workshops hvert eneste år. Fra det mest grunnleggende, til opplæring i teknikker og rene motivasjons- og inspirasjonskurs. Med så mye å velge mellom kan du være sikker på å finne noe som passer for deg.

I PÅHÅRET har vi også etablert en egen lederskole for alle ledere i kjeden. Også ansatte med ambisjoner om å bli leder en dag kan melde sin interesse, noe som gjør at man stiller sterkere den dagen det åpner seg en lederstilling. 

Klipp med mening

Hvert år engasjerer vi våre frisører, salonger og kunder til å samle inn penger til Klipp med Mening, frisørbransjens bidrag til TV-aksjonen. Vi finner på mye latter og sprell for å skape positiv engasjement til gode for en viktig sak.

Vi deltar også i Rosa sløyfe-løpet hvert år og avslutter med sosialt arrangement på kvelden. Hver vår arrangerer vi søppelplukking og grilling på stranda eller i parken.

PÅHÅRET-kongressen er et høydepunkt for mange. Da er det full fest med konferansier og underholdning, og det deles det ut priser i flere kategorier.