Vi tar vare på våre ansatte

10 gode grunner til å jobbe hos PÅHÅRET

Det er mange gode grunner til å jobbe hos PÅHÅRET! Blant annet har vi utvidet helseforsikring med 12 gratis fysioterapitimer i året, ferieleilighet i Spania og GaitLine sko til alle ansatte. Vi jobber aktivt for å skape en arbeidsplass hvor du hele tiden kan utvikle deg faglig og kreativt, og hvor du virkelig får dyrket ditt håndverk. Vår bærende ide er å få mennesker til å skinne – mentalt og visuelt.

Våre 10 beste grunner

Vi står i FRONT av frisørindustiren

Vi står i FRONT av frisørindustiren

FRONT er ledet av Peter Vonkunz Brun, kreativ leder i PÅHÅRET. Her kan du virkelig dyrke det kreative og nerde deg med faget. Når noen av leverandørene våre trenger frisører til å promotere deres produkter, på et show eller fotoshoot, bruker de våre FRONT-frisører. Du kan også jobbe med å undervise og delta i konkurranser.

Vi tar vare på helsen din

Vi tar vare på helsen din

PÅHÅRET har en utvidet helseforsikring med 12 gratis fysioterapitimer i året, samt tilgang på psykologtjenester, kiropraktor og mer.

Karrieremuligheter

Karrieremuligheter

Har du en lederspire i magen? Vi har egne lederkurs, både for nåværende ledere og for å dyrke fremtidige ledere. Som en landsdekkende kjede har vi også mange interne muligheter og oppmuntrer frisører som har lyst til å videreutdanne seg som spesialister.

Sosialt og gøy på jobb

Sosialt og gøy på jobb

Det skal være sosialt og trivelig å jobbe i våre salonger. Vi setter også pris på å slå ut håret en gang i blant med sosiale arrangementer, og har årlige sammenkomster på tvers av avdelinger.

Muligheter til å utvikle deg faglig

Muligheter til å utvikle deg faglig

PÅHÅRET har 30 til 40 kursprogrammer hvert år. Her kommer vi sammen, deler kunnskap og leker oss med faget. Vi legger opp til at det er arenaer hvor ansatte kan utvikle sitt håndverk og dyrke sin lidenskap for frisørfaget.

Feriehus i Spania

Feriehus i Spania

Ta en pause fra kalde Norge med en tur til PÅHÅRET sin flotte nyoppussede feriehus i Spania.

God opplæring i salong og et eget akademi

God opplæring i salong og et eget akademi

Vi sørger alltid for en trygg og god opplæring i våre salonger, og i Sandvika rett utenfor Oslo har vi vårt helt eget akademi drevet av den prisbelønnede frisøren Peter Vonkunz Brun og hans team. I akademiet jobber vi med videreutvikling av våre frisører og opplæring av lærlinger.

Mulighet for å delta i NM

Mulighet for å delta i NM

Er du et konkurransemenneske? I så fall passer du perfekt inn i PÅHÅRET. Vi sender hvert år frisører til NM med gode resultater. Vi har et eget team som konkurrerer i NM i frisering og trener året gjennom. Vi konkurrerer i de tekniske disiplinene, og som frisør hos oss får du muligheten til å bli med om du er interessert i å konkurrere. 

Tiltak mot belastningsskader

Tiltak mot belastningsskader

Vi jobber aktivt for å redusere belastningsskader for våre frisører. Blant annet samarbeider vi med sykehuset (tba) med programmet Sunne Hender hvor vi tester ut latexhansker for allergikere. Vi tilbyr også kurs for å forebygge håndeksem. For å gjøre det enklere å stå på beina hele dagen får alle våre ansatte GaitLine sko, og ståbrett for de som har behov for ekstra høyde.

Støtte til faglig utvikling

Støtte til faglig utvikling

Via Vigdis Rekstens minnefond kan du søke om støtte til fagrelaterte ting du ønsker å utvikle deg innen, som for eksempel å ta et kurs eller videreutdanne deg.

Vil du bli en del av teamet?

Vi gleder oss til å høre fra deg.