Fordelsprogram

4 GRUNNER TIL Å BLI FORDELSKUNDE!

1. Bonuspoeng

Du får poeng på alle behandlinger og alt du handler i våre salonger, med unntak av allerede rabatterte varer og tjenester* * 

Ved kjøp av gavekort får du også bonuspoeng, men den som benytter gavekortet vil ikke få beregnet bonuspoeng på gavekortets verdi.

Det er gratis å melde seg inn i fordelsprogrammet.

Du får 3% bonuspoeng av kjøpsbeløpet.1 poeng = 1 krone

*For eksempel: Fargerik Tirsdag eller behandlinger hos våre lærlinger.

** Hygienetillegg gir ikke bonuspoeng  

2. Betal med bonuspoeng

Opptjente poeng kan benyttes til å betale for produktkjøp og behandlinger i alle våre
salonger. Delbetaling med bonuspoeng er fullt mulig. Dine poeng utløper etter 24 måneder.

3. Unike medlemstilbud

Gjennom medlemskapet får du eksklusive tilbud. Vi informerer om tilbudene gjennom nyhetsbrev på mail og ved noen anledninger SMS. For å benytte deg av tilbudene og opparbeide deg poeng, må kjøpet registreres på ditt telefonnummer. Medlemstilbud kan variere fra salong til salong, og gjelder kun for de salongene som er annonsert. Hvilke avdelinger, frisører og tidspunkter vil fremgå i annonsene.

4. Eventer og kundearrangementer

Når din salong arrangerer kundekvelder eller spennende aktiviteter vil du motta en
invitasjon på mail eller SMS. Aktiviteter kan være flettekurs, makeuptips, handlekveld og
mange andre interessante temaer. Salongene har også ulik størrelse og dermed kan det variere i antall deltakere.

 

Betingelser og vilkår


Før du melder deg inn i PÅHÅRETS fordelsprogram er det viktig at du leser betingelser og vilkår for medlemskapet, så du vet hva du sier ja til og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Det er PÅHÅRET Kjeden AS, Elias Smiths vei 24, 1337 Sandvika som står bak PÅHÅRETS fordelsprogram og gjelder for alle PÅHÅRETS avdelinger.
MEDLEMSKAP

Du må være minst 16 år gammel for å bli medlem av fordelsprogrammet, samt ha et gyldig norsk mobilnummer.

Du kan melde deg inn i fordelsprogrammet når du er i en av våre salonger. Spør gjerne en av våre frisører.
Du må svare «Ja», på at vil du medlem av vårt fordelsprogram og registrere nødvendig informasjon.

E-POST OG SMS

Når du har meldt deg inn gir du din tillatelse til at vi kan sende deg e-post eller SMS med tilbud, tips og konkurranser, samt invitasjoner til lokale salongaktiviteter - alt sammen rettet mot deg og dine interesser. Invitasjoner til spesielle salongaktiviteter sendes når det finnes slike arrangementer.

POENG

Du får 3% bonus på behandlinger og varekjøp i våre salonger, med unntak av allerede rabatterte varer og tjenester som f.eks Fargerik Tirsdag eller behandling hos våre lærlinger. Det påløper ikke poeng på Hygienetillegg.

1 poeng = 1 krone. Poengene vil bli registrert på din profil og kan benyttes til å betale for produktkjøp og behandlinger i alle våre salonger. Delbetaling med bonuspoeng er fullt mulig. Dine poeng utløper etter 24 måneder. Får du penger tilbake ved en reklamasjon, vil bonuspoengene bli korrigert i tråd med tilbakebetalingen. Velger du å melde deg ut av fordelsprogrammet vil poengene bli slettet automatisk.


HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER

PÅHÅRET ønsker i størst mulig grad å ivareta personvernet til medlemmer i fordelsprogrammet, samt de personer som besøker vår nettbooking og forøvrig benytter våre tjenester. Les mer om personvern på www.paharet.no

GENERELT
  • PÅHÅRET forbeholder seg retten til å endre fordelsprogrammets vilkår, med to måneds varsel, samt helt å kunne avslutte fordelsprogrammet.
  • Alle opptjente poeng vil da fortsatt kunne innløses innenfor en tidsfrist på to måneder.
  • Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem, kan du når som helst melde deg ut ved å gi beskjed til en av våre frisører i hvilken som helst avdeling eller sende oss en epost: post@paharet.no Ved utmeldelse mister du alle opptjente poeng som ikke har blitt innløst.
  • Har du ubetalte fordringer kan du ikke benytte poengene før fordringen er gjort opp.
  • Uakseptabel adferd i våre salonger (f.eks. tyveri) fører til at du meldes ut av fordelsprogrammet, samt inndragelse av opptjente poeng.
POENGBESKRIVELSE

Du opptjener poeng på behandlinger og varekjøp ved å opplyse ditt telefonnummer. Dine poeng er angitt på kvitteringen. Vennligst sjekk poengene før du forlater salongen, og ta kontakt med personalet umiddelbart hvis du oppdager feil.

Du får poeng ved kjøp av GAVEKORT

Ved kjøp av gavekort vil du som kjøper få bonuspoeng på gavekortets verdi. Personen som bruker gavekortet vil ikke ha krav på bonuspoeng, selv om de eventuelt er medlem i fordelsprogrammet.

RETUR OG REKLAMASJON

Hvis du velger å returnere en vare du har kjøpt hos PÅHÅRET, blir poengsaldoen din redusert tilsvarende returvarens poengverdi. Gis det penger tilbake ved reklamasjon på behandling vil poengsaldoen din reduseres tilsvarende behandlingens poengverdi.


DINE POENG UTLØPER ETTER 2 ÅR

Poengene utløper 2 år etter opptjening.

JEG ØNSKER IKKE LENGRE VÆRE MEDLEM

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem, kan du når som helst melde deg ut ved å gi beskjed til en av våre frisører, i hvilken som helst avdeling, eller sende oss en epost: post@paharet.no Ved utmeldelse mister du alle opptjente poeng som ikke har blitt innløst.

ALLE POENG ER PERSONLIGE

Alle opptjente poeng er personlige og kan ikke under noen omstendighet overføres til familiemedlemmer eller andre medlemmer. Som foreldre kan du få bonuspoeng for dine barn under 16 år, forutsatt at behandlingen registres på ditt telefonnummer.