Beach clean up!

Siden 2017 har PÅHÅRET hatt fast Beach clean up eller søppelplukking, i våre nærområder. Da har vi enten et fellesarrangement der vi inviterer ansatte fra ulike avdelinger, eller salongene kan også arrangerer sine egne aktiviteter. Målet er å bidra til mindre plast i havet og at våre nærområder ikke forsøples.

Vi deler gjerne ut hansker og søppelposer til andre som er ute og går tur, hvis de har lyst til å bidra de også. På denne måten håper vi både å sette fokus på problemet og kanskje også inspirere andre til å delta.

Vår erfaring er at dette er både sosialt, samlende og nyttig, og det blir noen veldig givende og fine timer sammen, ute i det fri. I år skjer Beach clean up i perioden 18.mai til 31.mai. Når 21 salonger og ca. 160 personer plukker litt hver så blir det et lite, men viktig bidrag mot plast i havet og forsøpling på land.

Beach clean up!

 

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.