Beach clean up!

Siden 2017 har PÅHÅRET hatt fast Beach clean up eller søppelplukking, i våre nærområder. Da har vi enten et fellesarrangement der vi inviterer ansatte fra ulike avdelinger, eller salongene kan også arrangerer sine egne aktiviteter. Målet er å bidra til mindre plast i havet og at våre nærområder ikke forsøples.

Vi deler gjerne ut hansker og søppelposer til andre som er ute og går tur, hvis de har lyst til å bidra de også. På denne måten håper vi både å sette fokus på problemet og kanskje også inspirere andre til å delta.

Vår erfaring er at dette er både sosialt, samlende og nyttig, og det blir noen veldig givende og fine timer sammen, ute i det fri. I år skjer Beach clean up i perioden 18.mai til 31.mai. Når 21 salonger og ca. 160 personer plukker litt hver så blir det et lite, men viktig bidrag mot plast i havet og forsøpling på land.

Beach clean up!

 

Varmeverktøy - hvilket bør jeg velge?

Det kan være lett å brenne seg når man kjøper varmeverktøy. Derfor har vi samlet opp alt du trenger å vite om varmeverktøy, samt hvilke produkter som passer til.