Vårt produktsortiment

I PÅHÅRET etterstreber vi å tilby produkter fra de beste leverandørene på markedet. Vi ønsker at du skal kunne velge produkter med alt fra helt naturlige ingredienser, til de som gir deg en følelse av luksus. Alle skal kunne finne seg noen nye favoritter hos oss, og våre frisører har god kunnskap og et bredt sortiment å velge fra, som gjør at de kan gi anbefalinger tilpasset akkurat dine behov og ønsker. I tillegg til hårprodukter finner du også markedets beste verktøy og accessoirer til håret, i våre salonger.

Vårt produktsortiment

Disse varemerkene finner du i våre salonger

Vårt utvalg vil kunne skille seg noe fra salong til salong, og noen steder finner du også produkter fra leverandører som ikke er nevnt her.

Disse merkene finnes i de aller fleste av PÅHÅRETs salonger:

Kevin Murphy

Kevin Murphy tilbyr produkter som skal pleie og behandle håret ditt på samme måte som hudpleie pleier huden. Produktene er laget av naturlige ingredienser, og skal gi styrke, volum og holdbarhet. I tillegg ser de også innmari kule på baderomshylla. Produktene er frie for sulfater og parabener og sertifisert cruelty free.

Davines

Davines er et italiensk hårpleiemerke som leverer produkter med respekt for både miljø og mennesker, og tenker bærekraft i alt de gjør. Det brukes i hovedsak kun naturlige ingredienser, og de har en egen serie med fokus på hodebunnsproblemer.

Alterna

Alterna er en økologisk hårpleieserie som gir følelsen av hverdagsluksus. Produktene er frie for parabener, sulfater og ftalater.

Shu Uemura

Shu Uemura er et luksuriøst hårpleiemerke fra Japan som kombinerer naturlige ingredienser og omfattende forskning, for å tilby produkter som fungerer.

Hårologi

Hårologi er en svensk leverandør som vet at alles hår og hodebunn er unike, og i serien skal alle kunne finne noe spesielt tilpasset sine utfordringer. Produktene blandes hos frisøren for målrettet behandling av ditt hår.

American Crew

American Crew har spesialisert seg på hår- og hudpleie spesielt for menn. De produserer hårpleieprodukter og stylingprodukter av høy kvalitet, uten dyretesting.

Olaplex

Olaplex tilbyr patenterte frisørbehandlinger og hjemmeprodukter som reparerer hår som er brutt ned av kjemiske behandlinger og påkjenninger fra varmeverktøy. Produktene jobber på et molekylært nivå og bidrar til å reparere ødelagte bindinger i håret fra innsiden og ut.

K18 Biomimetic Hairscience

K18 produkter er et resultat av flere års forskning. Tradisjonelle pleieprodukter behandler hårstråene utenfra. K18s behandlinger er de første som behandler hårstrået fra innsiden og ut.

Se en oversikt over alle våre salonger her, for å finne din nærmeste PÅHÅRET-salong.

Makeup, extensions og stylingverktøy

I mange av våre salonger selger vi makeup fra Jane Iredale. De tilbyr sminke som forlenger effekten av en god hudpleierutine, og er laget for å fremheve dine beste trekk.

Vi tilbyr også stylingverktøy i våre salonger, slik som rettetenger, fønere, krølltenger og andre verktøy. Vi velger ut de produktene vi selv liker å bruke på våre kunder, i tillegg til at vi ønsker å tilby verktøy i alle prisklasser. Hos oss finner du stylingverktøy fra anerkjente merker som GHD, Cloud Nine, Cera og Formawell Beauty x Kendall Jenner Runway. 

Vi selger også accessoirer til håret fra On Fleek, som har et utvalg klyper, spenner og hårbøyler.

Som autorisert forhandler av Hairtalk extensions kan vi også tilbyr “hairband” og “hairwear”. Dette er hårerstatning som du enkelt fester selv i ditt eget hår med klips eller et justerbart bånd. 

Frisørenes beste produkttips

For at du skal oppleve håret ditt fra sin beste side, vil vi alltid anbefale deg å sette sammen "den perfekte produktkombo", til den frisyren du ønsker deg. Finn en sjampo som gir deg effekten du liker, om det er volum, pleie eller krøll. Balsam eller kur sørger for at håret ditt alltid ser blankt ut og ikke minst stylingen som gir deg den effekten du er ute etter. Skulle drømmen om å eie alle disse produktene ikke stemme med lommeboka, anbefaler vi deg uansett en Leave-in treatment som plaster på såret. Her får du pleie og glans over tid, i en liten forpakning.

Hårspray – det undervurderte hårproduktet

Hårsprayen har mange skjulte egenskaper få er klar over, og de fleste ser på det som et “finish” produkt. Noe du sprayer over i siste liten for å få sveisen til å holde. Men den har flere gode egenskaper enn det. Hvis du er lei av at frisyren endrer seg når du går ut i vått vær, bør du bli rausere med hårsprayen. Hårsprayens funksjon er å kapsle inn håret, og holde luft og fuktighet ute. Mange typer hårspray inneholder også pleiestoffer og UV-beskyttelse som beskytter fargen og hårkvaliteten din.

Det finnes heller ikke noe annet produkt som gir mer volum enn en hårspray. Alle med nordisk hår som ønsker seg mer volum, vil få stor effekt av å bruke hårspray når man styler.

De fleste forbinder hårspray med «strong hold» som ikke bare gjør håret hardt, men også gir en klissen følelse. Vi anbefaler at du har to typer spray tilgjengelig, en med «strong hold» og en med «medium». Medium kan du bruke til å style håret slik du ønsker og få et naturlig volum, og «strong» brukes for å holde frisyren på plass og beskytte mot vær og vind. 

Ikke vær redd for å bruke produkter!

Mange stusser over hvor mange ulike produkter og hvor stor mengde av dem frisøren bruker når de styler håret i salongen. Det er lett å tenke at dette er et salgstriks, men det er faktisk tvert imot det som skal til for at du får en styling som varer. Det har de siste årene kommet en rekke produkter på markedet som markedsfører seg med at man knapt merker produktet. Mange har derfor en oppfattelse av at håret skal føles som om det er nyvasket også etter styling, men da fungerer jo produktet mot sin hensikt. Neste gang du står foran speilet og prøver deg frem, putt noe mer produkt i håret – og se hvilket resultat du får. Du vil kanskje bli positivt overrasket over at sveisen både holder lenger og ser bedre ut.

Vil du friske opp klipp eller farge? Bestill time hos din faste PÅHÅRET-salong her.

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.