PÅHÅRET samarbeider med Kirkens Feltarbeid i Asker

Kirkens Feltarbeid i Asker har i mer enn 30 år drevet med omsorgsarbeid blant rusmisbrukere og andre, som har falt litt utenfor A4 boksen i samfunnet vårt. Ordene likeverd, medmenneskelighet og tilstedeværelse preger deres arbeid, hver eneste dag.

PÅHÅRET samarbeider med Kirkens Feltarbeid i Asker

PÅHÅRET ønsker å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet der vi driver våre virksomheter, og vi her derfor invitert brukerne av Varmestua til en «Bli ny»- ettermiddag i salongen, der vi gir en luksuriøs frisørbehandling med alt fra klipp, farge, kur, hodebunnsmassasje med mere. Våre ansatte setter stor pris på å få lov til å bidra, og vi berømmer det fantastiske arbeidet som Kirkens feltarbeid gjør i Asker.

 

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.