Samarbeid med Sisters In Business

«Første gang jeg hørte om SiB var på en konferanse i Asker Kulturhus i 2018. Jeg ble umiddelbart grepet av historien de fortalte, og det engasjementet og stoltheten disse damene viser for arbeidsplassen sin» - uttaler Vibeke Giske Røisland, Daglig leder i PÅHÅRET Kjeden AS

Samarbeid med Sisters In Business

Dette handler om ekte sosialt entreprenørskap, og om likestilling og utviklingsmuligheter for innvandrerkvinner.

PÅHÅRET er også en kvinnedominert bedrift og vi fikk umiddelbart et ønske om å se hvordan vi kunne få til et samarbeid. Målet var at hvis de kunne produsere produkter vi trenger i vår virksomhet, så ville det gi oss kortreiste og bærekraftige produkter, samtidig som det gir SiB oppdrag som de er avhengig av for å drive lønnsomt og ha folk i arbeid.

Vi har kjøpt munnbind til alle våre ansatte og også diverse artikler som bager, bærenett og forklær. Superbra kvalitet på alt vi har kjøpt, og selv om Covid19 satte ting litt på vent, håper vi å komme i gang med nytt utviklingsarbeid, for å se hvilke andre produkter vi kan samarbeide om.

 

 

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.