PÅHÅRET har samme priser for dame- og herreklipp

Det burde være en selvfølge at det koster like mye å klippe seg uansett hvilket kjønn som sitter i frisørstolen, men slik er det dessverre ikke alltid. Mange kvinner opplever fremdeles at de betaler mer for hårklippen enn menn, noe som ifølge diskrimineringsloven paragraf 6 faktisk er ulovlig.

PÅHÅRET har samme priser for dame- og herreklipp

Våre priser er basert på tiden per behandling, hva slags type behandling det er og frisørens erfaring. Hvis du trenger 45 minutter på å klippe deg, så koster det 840,- uansett om du er mann, kvinne eller ikke-binær.

Behandlingstype og tid bestemmer prisen, ikke kjønn!

Vi har forskjellige priser avhengig av hvor lang tid du trenger til å klippe deg, du kan velge mellom 30, 45 eller 60 minutter. Generelt har damer lengre og mer hår, som gjør at de fleste deler ved behandlinger tar mer tid. Men det er tiden per klipp som bestemmer prisen, ikke kjønnet. For en kvinne med kort hår holder det gjerne med 30 minutter, mens en mann som har lengre hår, eller som ønsker ekstra styling, har behov for mer tid.

Når du skal booke time for første gang anbefaler vi at du bestiller en time med ekstra tid, 45 minutter for kort hår og 60 minutter for lengre hår, slik at frisøren kan gi en ordentlig og grundig konsultasjon. Da har vi tid til å bli godt kjent med din ønskede stil, hår- og hodebunnsanalyse og hvilke behov du har.

Pris etter frisørens erfaring – fra lærling til elitefrisør

Det kan være stor forskjell på hvilken frisør man går til. En elitefrisør med mye kunnskap og lang erfaring som har opparbeidet seg et renommé er mer ettertraktet, da koster det også litt mer å klippe seg. En seniorfrisør har skapt seg et navn etter flere år med lang og solid erfaring, høy kvalitet og personlige egenskaper. Det koster 15 % mer enn normalpris å klippe seg hos elitefrisør, mens en seniorfrisør ligger på 25 % over.

Les mer om våre priskategorier her.

Hvis du ønsker å klippe deg til en rimeligere pris kan du bestille time hos lærling. De er definert i fire forskjellige nivåer og prisklasser, avhengig av hvor langt i læreprosessen de har kommet. 

Her kan du lese mer om å klippe seg hos lærling.

Tjenesten som frisøren leverer må defineres med tidsbruk og innhold som kunden forstår. Bestiller du en time på 30 minutter får du en kort konsultasjon, 3 minutters vask og klipp på 20 minutter. En time på 45 minutter inneholder det samme, men med 5 minutters vask og hodebunnsmassasje. Om du er dame eller mann har ingenting å si. Hvor lang tid du trenger kommer helt an på hva slags resultat du ønsker deg. Utfordringen for oss er å sørge for at kunden ser verdien i de større tjenestene og ikke bare velger den som er kortest og billigst. Det løser vi med god service, fagkunnskap og kvalitet
Peter Vonkunz Brun
Peter Vonkunz Brun
Kreativ leder, PÅHÅRET

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.