Rosa Sløyfe-aksjonen

Vårt mål med deltagelse i Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning.

Rosa Sløyfe-aksjonen

Dette synes vi i PÅHÅRET er en flott sak og naturlig for oss å engasjere oss i. Vi er en kvinnedominert bedrift og en stor andel av våre kunder er kvinner. Derfor har vi valgt å engasjere oss hver oktober i Rosa sløyfe-aksjonen. Vi deltar på ulikt vis, alle ansatte får hver sin Rosa-sløyfe som vi bruker i hele oktober måned, i tillegg eksponerer og selger vi ghd Pink-edition som støtter aksjonen gjennom bidrag per solgte stylingjern. Et annet bidrag er at vi kårer den mest aktive instagramkontoen, hvor vinneren får 5.000,-  som doneres til Rosa sløyfe- aksjonen.

Et annet populært bidrag er å delta i Rosa sløyfe-løpet. Her dekker bedriften halve påmeldingen, mens den enkelte selv betaler den andre halvdelen.

Bonusen ved dette bidraget er å få delta i det meget stemningsfulle løpet. Det er skikkelig gøy og stadig flere av våre medarbeidere ønsker å være med!

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.