Rosa Sløyfe-aksjonen 2022

Rosa Sløyfe-løpet

Vi er stolte av å bli bedrift nummer to i antall påmeldte i Oslo! Spreke frisører farget Oslo rosa.

Rosa Sløyfe-løpet

Det har blitt en fin og opplevelsesrik begivenhet for oss i PÅHÅRET å delta i Rosa Sløyfe-løpet. I år fikk satte vi ny rekord i antall påmeldte med 39 ansatte! Vi er veldig stolte av å ha blitt nummer 2 i konkurransen om fleste påmeldte fra bedrifter! Neste år håper vi på at enda flere hiver seg med.

PÅHÅRET har valgt å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen i flere år nå.  Det føles godt å støtte en så viktig sak som rammer så mange. Vi er en bedrift med stor overvekt av kvinner og mange av våre kunder er kvinner.

Vi har hatt litt ulike fokus og tilnærming til hvordan vi støtter, hvert år kjøper vi den tradisjonelle rosa sløyfen som alle ansatte bærer i hele oktober, for å vise støtte og omsorg med de som rammes.

Deltakelse i Rosa Sløyfe-løpet ble startet av en liten kjerne i 2018 og som i år ble en glad tropp på 39 rosakledde frisører!  Løpet i seg selv er en flott opplevelse i stemningsfullt høstmørke med fakler langs Akerselva opp til Nydalen. Etter at pusten er innhentet og flokken igjen samlet, avslutter vi kvelden med en velfortjent matbit og litt oppmerksomhet til de aller sprekeste!

Å støtte en god sak, få delta i noe hvor pulsen stiger et par hakk og være samlet sosialt i andre rammer og med andre forutsetninger enn i arbeidshverdagen, det gir en skikkelig god følelse og styrker samholdet.

Vi gleder oss allerede til neste års Rosa Sløyfe-løp!

 

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.