PÅHÅRET høster internasjonal oppmerksomhet!

Kreativ leder i PÅHÅRET Peter Vonkunz Brun, er nominert finalist i prestisjetung pris: Alternativ hair, Visionary awards London 2021.

Vi er så stolte av at vår egen Peter Vonkunz Brun høster Internasjonal anerkjennelse gjennom sitt fotografiske arbeid. Kolleksjonen Playfull Gestures er nominert i den prestisjetunge Alternativ Hairshow´s egne Visionary Awards 2021 i London. Finalen går live digitalt, med frisørlegenden Anthony Mascolo som konferansier. 81 finalister fra hele verden kjemper om tittelen Cut and Colour hvor Peter Vonkunz Brun er eneste Skandinav nominert. 

Bildene som Peter Vonkunz Brun er nominert for har i tillegg fått internasjonal oppmerksomhet som en av de hotteste trendfargene, og er omtalt som THE PETER LOOK under L’Oréal Run Le Hair Show, som gikk digitalt via youtube fra L’Oréal Paris og New York.

«Alltid heftig å få representere Norge i det internasjonale motebildet og ikke minst sette norske frisører på kartet» uttaler Peter om oppmerksomheten bildene hans skaper. 

Til daglig jobber vi med å gjøre folk fantastisk flotte på håret og ikke minst gi kundene våre en god, avslappende og behagelig opplevelse og en touch av luksus. Yrket vårt er i stor grad kreativt og det handler om å skape vakre frisyrer. Det å delta på arenaer hvor man virkelig kan utfolde seg kreativt er viktig for forståelsen og utviklingen av det som senere blir tilpassede salongtrender. I PÅHÅRET dyrker vi engasjement, perfeksjon og oppriktig interesse for mennesker.  

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.