Kildesortering hos oss

I PÅHÅRET er vi opptatt av at vi skal utsette naturen for minst mulig belastning.

Kildesortering hos oss

I PÅHÅRET er vi opptatt av at virksomheten vår i minst mulig grad skal utsette naturen for belastning. Dette forplikter og krever at vi tar bevisste valg, fra hvilke leverandører vi kjøper varer av og til materialvalg når vi etablerer eller pusser opp salonger.

Alle våre salonger sorterer avfall fra driften. Rester etter fargebehandlinger og andre kjemiske stoffer samles i egne beholdere, og leveres til Stena Metall for spesialbehandling.

Det har også vært viktig for oss å få mer kunnskap om hvordan vårt avfall blir håndtert videre, og i 2018 dro vi derfor til Stena Recycling sin avfallstasjon utenfor Oslo, og fikk der lære mer om hvordan alt som kommer inn her sorteres, forbrennes eller gjenbrukes.

Vårt overordnede mål er: Reduse – Reuse – Recycle

Reduse: Skape minst mulig avfall ved å være bevisste på forbruket. Vi skal ta vare på ting og reparere når noe går i stykker.

Reuse: Vi deler og bytter mellom avdelingene. Møbler og utstyr vi ikke lenger har bruk for selger vi på finn.no, slik at det kanskje kan komme til nytte for andre.

Recycle: Det aller meste av avfallet sorteres og resirkuleres, avhengig av løsninger for levering hos de forskjellige gårdeiere der vi er lokalisert.

Frisør med fokus på miljø

PÅHÅRET er ledende i bransjen når det kommer til bærekraft og miljø. Les mer om våre tiltak for skape en klimavennlig frisørkjede.

De vanligste hårtabbene

Hårrutinen din kan fort gjøre mer skade enn nytte. Les frisørens tips om hvordan du får flott og fyldig hår. Og hvilke hårtabber du absolutt må unngå!

Hairtalk extensions - tips og råd

Extensions kan gi både volum og lengde, men uten riktig pleie blir de fort stygge og klumpete. Les våre råd til hvordan du tar vare på dine extensions.