Kildesortering hos oss

I PÅHÅRET er vi opptatt av at vi skal utsette naturen for minst mulig belastning.

Kildesortering hos oss

I PÅHÅRET er vi opptatt av at virksomheten vår i minst mulig grad skal utsette naturen for belastning. Dette forplikter og krever at vi tar bevisste valg, fra hvilke leverandører vi kjøper varer av og til materialvalg når vi etablerer eller pusser opp salonger.

Alle våre salonger sorterer avfall fra driften. Rester etter fargebehandlinger og andre kjemiske stoffer samles i egne beholdere, og leveres til Stena Metall for spesialbehandling.

Det har også vært viktig for oss å få mer kunnskap om hvordan vårt avfall blir håndtert videre, og i 2018 dro vi derfor til Stena Recycling sin avfallstasjon utenfor Oslo, og fikk der lære mer om hvordan alt som kommer inn her sorteres, forbrennes eller gjenbrukes.

Vårt overordnede mål er: Reduse – Reuse – Recycle

Reduse: Skape minst mulig avfall ved å være bevisste på forbruket. Vi skal ta vare på ting og reparere når noe går i stykker.

Reuse: Vi deler og bytter mellom avdelingene. Møbler og utstyr vi ikke lenger har bruk for selger vi på finn.no, slik at det kanskje kan komme til nytte for andre.

Recycle: Det aller meste av avfallet sorteres og resirkuleres, avhengig av løsninger for levering hos de forskjellige gårdeiere der vi er lokalisert.

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.