Årets Frisør 2022

Årets Frisør 2022

Hvert år samles Norges beste frisører og stylister for å kjempe om tittelen Årets Frisør. I år igjen har PÅHÅRET sitt kreative team og kreative leder Peter Vonkunz Brun, stukket av med nominasjoner i kategoriene Årets Kreative Team og Årets Frisør.

 

Nominert til Årets Kreative Team 2022
Nominert til Årets Kreative Team 2022

PÅHÅRET Front er kjedens kreative team

Teamet består av frisører som til daglig jobber i ulike avdelinger i kjeden. Frisørene samles jevnlig og leker og inspirer hverandre til å dyrke den delen av faget som består av fremtidens trender og nytenkning.  I årets bilder har teamet jobbet med å finne en balanse mellom pompøs frisørmote og mer kommersielle trender.

Nominert til Årets Frisør 2022
Nominert til Årets Frisør 2022

7 ganger nominert og 2 ganger vinner av Årets Frisør har Peter Vonkunz Brun i år jobbet med å få frem et fargerikt nordisk fashionutrykk. Med innspill av vintage og moderne runway, har han skapt et lekent eventyr i påvente av årets sommer.

Layering av hårprodukter

Visste du at du kan bruke hårproduktene dine på samme måte som du legger hudpleie lag i lag? Gjort riktig får du et sunnere hår og holdbar styling.

Slik får du liv i skadet hår

Har du skikkelig slitte tupper, matt hår eller livløst hår? Da kan håret ditt være skadet. Les her hvordan du får liv i det igjen.