Gjeldende fra 30.05.2023

Strukturendring hos lærling - Permanent eller Keratin

Det er fult mulig å endre hårets struktur, vi kan lage krøller på et rett hår ved å ta en Permanent eller man kan gjøre krøllete og brusete hår glattere/rettere med en Keratinbehandling. Denne type behandlinger følger ofte trender. Permanent hadde sin storhetstid på 1980-tallet, men er fortsatt en super måte å skape volum og bedre holdbarhet til hår som trenger det. Og de siste årene ser vi en trend hos unge gutter, at krøller i overhåret er helt på sin plass! 

Keratinbehandling passer godt for de som har veldig uregjerlig hår, hår som bruser lett eller hvor krøllene trenger å "temmes" litt. Det finnes ulike styrker på Keratinbehandlingen så her er det mulig å få håret helt rett eller bare noe mykere. 

Strukturendring hos lærling - Permanent eller Keratin
  • Permanent eller Keratin hos Nivå 4. På nivå 4 innehar lærlingen all kunnskap om de kjemiske prosessene og har godt innøvd de ulike teknikkene som kreves når man gjennomfører en struktur eller keratinbehandling. Lærlingen vil fortsatt behøve noe ekstra tid, da de mangler arbeidserfaring og mengdetrening. En lærling på siste nivå vil kunne gjøre mye av det samme som en frisør og evner å jobbe selvstendig, men har alltid mulighet for kyndig veiledning ved behov.
     
  • Permanent Nivå 3. En lærling på nivå 3 vil mestre å gjennomføre en permanent, men behøver god tid, da de ikke har fått opp tempo og fortsatt trenger mer trening for å bli effektive. De vil få veiledning underveis og hjelp til valg av riktige permanentvæsker og produkter til ditt hår.
     
  • Permanent nivå 2. Lærlingen kan utføre den enkleste formen for permanent og vil bli veiledet gjennom behandlingen av en kyndig frisør. På dette nivået trenger de god tid. 
     
  • Permanent nivå 1. Lærlingen på dette nivået vil for det meste ha modeller de trener på, eventuelt vil de bistå andre frisører for å lære av de.   

For priser til PÅHÅRET avdeling Dale, vennligst velg Dale og VÅRE BEHANDLINGER

Permanent og Keratin Lærling Nivå 4
Permanent og Keratin Lærling Nivå 3
Permanent og Keratin Lærling Nivå 2