Gjeldende fra 30.05.2023

Klipp hos lærling

Alle lærlinger skal på et tidspunkt begynne å klippe. De aller ferskeste lærlingene trener først på dukkehoder og modeller, før de får mulighet til å ha kunder i salongen. Da begynner de kun med de enkleste klippene og får kyndig veiledning hele veien.

Du finner mer informasjon om lærlinger og deres kunnskapsnivåer under artikkelen Hvordan blir man frisør?

Timer hos lærlinger på Nivå 1 og 2, kan kun bookes etter avtale i salongene. Er du usikker på bestillingen så anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med ønsket avdeling for bedre informasjon om dine muligheter.  

Klipp hos lærling

Lærlinger lærer ulikt, men generelt kan vi si at lærlingene på siste nivå, Nivå 4 stort sett tilbyr de samme klippebehandlingene som en frisør, men kan fortsatt trenger noe bedre tid. De har forventet kunnskap, men mangler arbeidserfaring og mengdetrening. Lærlinger på Nivå 4. tilbyr: Klipp & Styling, Klipp & Tørk, Barneklipp og Maskinklipp - oversikt over tid og pris finner du i listen under.

Lærlinger på Nivå 3 jobber med de fleste klippeteknikkene og tilbyr Klipp & Styling eller Klipp & Tørk. Skulle det vise seg at klippen du ønsker er for teknisk krevende for lærlingen på dette nivået, vil det avklares i forkant av klippen, hvor en kyndig frisør vil være tilgjengelig og bistå i veiledningen. Det er viktig at både du og lærlingen føler dere trygge og får en god opplevelse. Er du usikker, ta direkte kontakt med salongen for en bedre avklaring.

De ferskeste lærlingene på Nivå 1 og 2 vil også tilby klipp, men med nøye vurdering om klippen du ønsker er riktig for lærlingens nåværende nivå. Konsultasjon gjøres i samråd med deg, lærlingen og kyndig frisør/veileder.
Vi anbefaler ikke barneklipp av de minste barna på de aller ferskeste lærlingene, da små barn trenger trygge og rolige voksne som er klare til å takle uforutsette bevegelser fra små, kriblende kropper.

Har du spørsmål ang. booking, ring direkte til ønsket avdeling for mer informasjon spesifikt om dine muligheter.

For priser til PÅHÅRET avdeling Dale, vennligst velg Dale og VÅRE BEHANDLINGER

Klippemeny Lærling Nivå 4.
Klippemeny Lærling Nivå 3.
Klippemeny Lærling Nivå 2.
Klipp - Lærling Nivå 1.