Hvilken styling skal jeg velge?

Skal du noe spesielt, og ønsker å føle deg ekstra fin for anledningen? En kjapp tur innom en av våre salonger gjør deg festfin i en fei. Vi tilbyr også flere ulike varianter av «blowdry», som gir deg den gode og holdbare følelsen av å ha vært hos frisøren. Vi tilbyr også «Speedstyling»; seks predefinerte frisyrer du kan velge mellom som vi setter opp på en halvtime når du kommer med rent, tørt hår.

Hvilken styling skal jeg velge?

Våre ulike stylinger passer like godt før julebordet, til bryllupsfesten eller til en helg på festival. 

Den ultimate føn/styling – 60 minutter

Denne luksuriøse behandlingen starter med en konsultasjon, før du får en behagelig hårvask og en personlig tilpasset salongkur og deilig hodebunnsmassasje. Den pleiende kuren er med på å gi styrke og intens glans til håret. Vi benytter flere typer varmeverktøy og teknikker for å skape den elegante looken du ønsker deg. Den ultimate føn/styling passer perfekt for en spesiell anledning eller når du ønsker deg en god opplevelse.  

Klassisk føn/styling – 45 minutter

Behandlingen starter med en personlig konsultasjon, før du så får en herlig sjamponering med en deilig hodebunnsmassasje. Avhengig av hvilket resultat du er ute etter bruker vi først føner, før vi enten glatter ut eller krøller håret ditt. På den måten får du den stilen, formen og holdbarheten du ønsker deg.

Ekspress føn/styling – 30 minutter

Ekspress føn er perfekt for kort og fint hår, og starter med en personlig konsultasjon hvor vi snakker om hva du ønsker deg. Du får en behagelig hårvask, og vi bruker føner for å skape den perfekte salongfinishen. Resultatet er et glansfullt hår.

Tørk/lett form

Er den enkleste formen for føn av håret. Vi vasker og tørker håret ditt med føner og former spissene lett med en børste. Resultatet er et hår som er rent og tørt. 

Speedstyling – 30 minutter 

Vask håret hjemme og møt opp med rent, tørt hår. Du kan velge blant seks forhåndsdefinerte tidsriktige frisyrer eller frisyre etter eget ønske.