Herrepermanent

Permanent for menn

Tiden da permanent var forbeholdt damer og puddelrockere er forbi. Nå er det menn som dominerer med frisyrer som faux hawk og drop fade.

Permanent for menn

Permanent trenger ikke lenger bare bety krøller! Mange menn ønsker seg rett og slett litt mer bevegelse og fylde i håret, uten at det nødvendigvis blir krøllete i tradisjonell forstand. For menn med veldig stritt hår kan en enkel bøy i hårstråene utgjøre en stor forskjell.

Det har aldri vært mer trendy for menn å ta permanent. Og mange populære hårfrisyrer passer perfekt med nettopp en permanent-behandling. De fleste ønsker seg en frisyre som er kortere på siden og fyldig på toppen, som «fade», «undercut», «caesar» og «french crop», og med krøller går frisyren fra mild til ekstra hot! For de som ønsker denne varianten, med krøller kun på toppen og håret ellers kort klippet i nakke og på sidene, tilbyr vi denne populære permanenten for menn til kun 995,- Klipp kommer i tillegg. 

Flere priser finner du nedenfor, ta gjerne kontakt med salongene våre hvis du har spørsmål om det kan være noe for deg! Eller hvilken variant du skal booke, vi hjelper deg gjerne. 

Permanenter