Gjeldende fra 30.05.2023

Brud, forlover og brudepike

For de aller fleste som skal gifte seg, er det viktig å føle at de er "sitt aller beste jeg" på den store dagen. Man vil se ut som seg selv, men samtidig føle seg strålende. Vi sørger for at du får en makeup som får frem dine beste sider, og som holder gjennom tårer og latter. De fleste av våre kunder ønsker en brudefrisyre som står i stil til kjolen, og som gjør at de føler seg vakker.

Hos oss kan du bestille alt fra enkle tjenester, både i forkant av og på den store dagen, eller gå for full pakke. For deg som ønsker noe ekstra har flere av våre salonger egne private rom. Det er også mulig å leie hele salongen slik at du og ditt følge kan nyte forberedelsene helt uforstyrret.

Vi tilbyr også makeup og festfrisyrer til forlovere og brudepiker.

Ønsker du frisør til egen lokasjon? 

Ta kontakt med oss på post@paharet.no 
Skriv ned når og hvor du ønsker frisør, så tar vi kontakt for våre muligheter. 

Prisene er de samme som i salong, med et påslag på 900,- timen for forberedelser og pakking av nødvendig utstyr. Vi tar i tillegg 450,- per påbegynte 30 minutter reisetid. Transportkostnader kommer i tillegg. 

Brud, forlover og brudepike

Viktig med prøvetime 

For at du skal bli mest mulig fornøyd med hår og makeup vil vi alltid gjennomføre en prøvetime før bryllupsdagen. Dette gjør vi for å bli bedre kjent med deg, og for å kunne ha en grundig konsultasjon rundt hva du ser for deg. Dersom du skal ha slør eller annen pynt i håret kan du gjerne ta med dette til timen. Vi gjør flere enkle testoppsett, og blir enige om hvordan det skal bli på den store dagen. 

Det er heller ingen skam å be om flere prøvetimer om du ønsker det. Husk å være ute i god tid. 

Hva gjør jeg med håret før den store dagen? 

Vi får ofte spørsmål fra kommende bruder om de bør klippe håret før bryllupsdagen. Oftest vil de fleste ha litt lengde på håret, og da er det unødvendig å stusse i forkant. Litt slitte tupper synes ikke i en oppsetning, så jo mer lengde, jo bedre. 

Det er også best om du møter opp med nyvasket hår på den store dagen. Da slipper vi å bruke dyrebar tid på å vaske håret. Vi bruker god tid på å preppe håret slik at det holder seg gjennom hele bryllupsdagen, og det gjøres oftest samtidig som vi legger makeup. 

Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med den avdelingen du ønsker for å booke time til "Prøvetime", ring eller kom innom, så avklarer vi ikke bare prøvetimen, men hvilken frisør du ønsker og om frisøren kan jobbe den dagen bryllupet er. 

For priser til PÅHÅRET avdeling Dale, vennligst velg Dale og VÅRE BEHANDLINGER

Prøvetime på hår
Prøvetime på hår og make-up
Brudefrisyre
Forlover styling
Make-up
Brudepike under 10 år